onsdag den 10. oktober 2018

Strikkelys - 3 slags


Skal du på ferie eller på tur med dit strikketøj, og vil du være sikker på du har et okay strikkelys, så er det en god ide at medbringe dit eget.

I dette blogindlæg viser jeg dig mine 3 strikkelys. Jeg har lavet en lille video til hvert lysNr 1 Strikkelys fra Bente Geil 
Mit favorit lys er denne fra Geilsk (i skrivende stund har hun den ikke på hylderne), den er let og fleksibel, og så har den både langt lys, kort lys og højre-venstre lys. Det er ret genialt... eksempelvis hvis den der sidder ved siden af en synes man har lige lovligt meget lys på. Min er ved at være ret gammel, så den har fået tape over batterierne, fordi jeg har tabt, den på gulvet og låget er knækket


Nr 2 Strikkelys indkøbt på Færøerne i Bog & Ide (det er ikke lykkes mig at finde den online)
da jeg havde glemt mit strikkelys. God til strikkeopskrifen fordi den lige kan klikkes fast på ens notesbog, så har du mest af alt bare brug for at kunne læse din opskrift er det et fint lille lys, der ikke generer nogen i din nærhed (tag den ikke med i biografen, med mindre det er strikkebio)


Nr 3 Strikkelys fra Rito (direkte link)
Den er en gave jeg fik i en goodiebag. Lyset har et lang og meget fleksibel kabel, hvilket er et +, da lyset kan bruges på flere måder, end "bare" om halsen. Lyset i denne er super vildt, jeg bruger bare én pære, når jeg sidder og strikker i mørket.


Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop på Rito via dette link og støt mit arbejde med gratis materialer