fredag den 14. december 2018

Gratis mini patent / Brioche strikkeskole

Gratis Brioch strikke skole www.bykaae.dk

På opfordring fra Freja på instagram, har jeg lavet en video tutorial til at hæfte ender i patentstrik. Og dermed udvider jeg min lille gratis patentstrik-strikkeskole

Patentstrik er også kendt som Brioche strik eller brioche knitting.


Som altid har jeg lavet en videovejledning til dig. Jeg har valgt at hæfte ender i en gammel patent strikket strikkeprøve, der er 2-farvet og som har et mønster. Det har jeg gjort for at give dig en fornemmelse af hvor let det faktisk er at hæfte enderne i patentstrik. Og for noget helt andet, så vil jeg varmt anbefale at se første del af denne video med italiensk opslag, hvis du står og skal slå op til 1-farvet patent, det er nemlig det mest geniale opslag til patentstrik.


I denne video viser jeg patent-ret altså BASIS for patentstrik. Dette er en strikkeprøve, derfor er der de 3 retriller i begyndelsen. Men slår du op med opslaget ovenover, og strikker en pind rib, 1 r, 1, vrang... Så er der du klar til på næste pind at sætte op til patentstrik. 

TIP
Brug en tykkere pind end den garnet passer til.

Den bøjede nål jeg bruger når jeg syr finder du lige her

Vil du på Patentstrik kursus?
Drømmer du om at lære mere patentstrik, så anbefaler jeg du tager et kursus, enten hos mig, eller hos en anden. Du kan se i min kursuskalender lige her, hvor og hvornår jeg holder mit næste patentkursus. 

Vil du lære mere på egen hånd?
Kan du godt lide at lære ved at se videoer, kan du købe mit online kursus kompendium for bare 60 kr lige her.

Dette kompendium indeholder en række videoer, derfor er det ikke meningen du skal printe, du skal læse fra din smartphone, tablet eller computer.

Lær at strikke patent kompendiet indeholder:
- Opslag
- Patent ret
- Patent vrang
- Indtagninger
- Udtagninger
- 2-farvet patent
- Snoninger
Til hver teknik er der en video på dansk.Vil du på et længere online kursus?
I uge 26 & 27 (2019) afholder jeg et intens 14 dages online kursus via mail og Facebook. Læs mere og køb din plads her


Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Affiliate links er markeret med *

Støt mit arbejde med at lave gratis strikkevideoer - shop via dette link næste gang du skal handle hos Rito.