mandag den 13. maj 2013

Book en juleworkshop


I November tilbyder jeg en juleworkshop, book enten som homeparty i 4 timer for 600 kr pr person min 10 personer + transport. Hvis du har garnbutik eller er et bibliotek, så kontakt mig for et tilbud.

Send mig en mail på knitting@bykaae.dk mærk mailen "Juleworkshop"

Arbejdstid i uge 20


Jeg har jo fået en fed app, der kan holde styr på mit timeregnskab (Paymo) og mine projekter.

På en uge, hvor jeg både har været på kursus (i lærerjobbet), og til konfirmation... Der har jeg arbejdet 37,13 timer med strik. Dvs 5,30 timer om dage, på en 7 dags uge, og 7,4 timer på en 5 dags uge.

Det var ikke lige det billede jeg havde, jeg synes at jeg havde en uge, hvor jeg absolut intet kunne nå.

Af pindene kom grafisk gobelin for BC, den skal så lige monteres. Og på pindene kom trøjen med ærmer, også for BC, her fik jeg strikket forstykket, og noget af venstre ærme. Jeg fik strikket på hulblusen til Filcolana, og min egen vest til Dimserier. Det er faktisk okay.

Nu er jeg bare spændt på, hvad denne uge byder på af tid. :-)

Planerne for ugen, er at få Blusen med ærmer til BC af pindene, begyndt på en mohair trøje til BC, og en trøje for Filcolana med magiske nøgler, strikke på hulblusen til Filcolana og vesten til Dimserier.

Håber på at kunne strikke en 45-50 timer i denne uge

Morgen strik

Vejret er skønt her til morgen, så jeg cyklede til stationen. Nu sidder jeg i toget og strikker på min trøje for BC-garn.
God mandag til jer alle. 

Askes Tegnetrøje


Det er ikke alle mine strikkedamer der er sat i sving lige nu, men en af dem er, og det er Helle. Hun strikker på livet løs i grafisk gobelin - RETRILLER. Det går bare tjept der ud af, garnet blev sendt i onsdags, så skulle der strikkes strikkeprøve, så Helle kunne matche min strikkefasthed, og nu - nu flyver pindene bare. 
God strikkelyst Helle