søndag den 30. september 2012

Linje E - til tiden

Garnet suser bare gennem pindene her til aften, hele 3 striber - 42 pinde a 100 masker. Vesten bliver færdig til tiden. Nu skal jeg bare beslutte mig for afslutningen i nakken, og lidt finish, mens jeg strikker de sidste 100 og nogen pinde. :-)

Sådan gør du - Sæt op til broderi på strik


opsætning, masker tælles


broderigraj sådan noget afstivning, der forsvinder i vask, en ramme og nål


på bagsiden med den inderste ramme og afstivning


spænde fast


mønsteret er klart


broderisting fra broderibog


og så flyver vi

En tur i skoven - eller?


Michael og jeg trængte til en lang gåtur, en tur med sol og vind, en tur der ville løsne op i vores trætte arbejdskroppe. Så vi tog bilen til Valløslot, et par km her fra. og som billederne viser, var det en dejlig tur, der begyndte i parken, videre ind i skoven, og så tilbage til slottet.


Glæder mit til at overtage Michaels iphone, den tager meget bedre billeder end min gamle sag.


Skoven ved Vallø, er velplejet, brudt af områder der er helt vilde, og hvor gamle træer med svampe får lov at gro. Elsker at alt ikke skal være så pænt.


Og så lige slottet, 

Korsting

Og så skal der broderes... Jeg har en ide om at broderiet skal placeres i nakken. Så i dag skal jeg gøre blusen klar med markeringer.

Strikketøjs rokade

Der har været en lille strikketøjs rokade her i huset. Linje E er røget op i hyggerummet, og er blevet mit aften og morgen strikketøj. Med i toget tager jeg ? Måske mine sølv øredutter. Ved computeren ligger mine trylle sokker, i sofaen Pistacie pavlova, og en strikkeprøve til love me cardiganen.