mandag den 10. oktober 2011

Strikke design, bogsignering og nyt fra bloglandet


I længere tid har jeg strikket på en trøje for Karen Noe. De blå farver spiller en central rolle i denne trøjes farve sammensætning, hvor de danner baggrund for 3 brune farver og en coral rød. Jeg skifter mellem 2 mønstre. Kroppen er strikket i et mønster, hvor de blå farver har mest magt, og over brystet og på ærmerne, er farverne blandet mere sammen i et tættere mønster.


Jeg nyder at strikke på denne trøje, selv om det skrider langsomt frem. På pind 3.5 er der jo intet der går hurtigt. PT er det ikke et aften strik, da nogle af farvetonerne er de samme. I kunstigt lys har jeg svært ved at skælne de 2 mørke brune, fra de to mørke blå. Ikke nå de ligger i nøgler, men når jeg strikker mønster, og på ca hver 10ende omgang møder farverne hinanden, og det er umuligt at se hvad jeg laver. Tilgængæld kan trøjen komme med på job i dag. Vi har langt møde, hvor et computerprogram skal fremlægges. Så må der et spændende strikketøj til ;-)


I lørdags tilbragte jeg hele dagen i Helsinge. Gitte der har Uldgalleriet, havde inviteret mig op for at signere bøger. Det var rigtig hyggeligt. Og lidt mærkeligt, hvad skal man skrive til folk, jeg bliver altså lidt genert. Men også glad, jeg er så super glad for at min bog er blevet taget så godt i mod, det havde jeg aldrig regnet med.


I blogland fandt jeg en af bogens designs "Dhaniya" strikket smukt op. Her er det Rikke der har strikket, og giver på hendes blog en vejledning i den smukke hæklede kant, som hun har valgt at bruge, frem for den strikkede, som jeg bruger i bogen. Jeg er enormt vild med Rikkes farvevalg, og hendes afslutning med de hæklede bomber. Godt strikket Rikke.