mandag den 21. september 2015

Kreativ strik nr 4 2015


I Kreativ strik nr 4, har jeg 3 vinterdesigns, 2 halstørklæder og et par halvhandsker.

Short in English
I got 3 patterns in the new Kreativ strik (Danish knitting magazine).


Det er ikke tit jeg laver noget til mænd, men denne gang er det blevet til lidt, nemlig et sæt, bestående af dette skønne halstørklæde strikket i Rowan felted tweed Forhandler liste finder du hos Permin.

Short in English
This time I had the pleasure of making something for men. I made a chunky Sharf in Rowan Felted Tweed,


Tørklædet kræver sin strikker, der er nemlig snoninger på både ret og vrangside, så det er med at holde tungen lige i munden. Derfor er Halvhandskerne der matcher tørklædet lavet meget mere simpelt, menlig i ret-riller og med en fin detalje ved sammensyningen (den ses ærgelig nok ikke her - næste lige så ærgelig som at tørklædet har vrangsiden ude på dette billede)

Short in English
To match the scarf,  I have made some fingerless mittens in a more plain patterne.


Det her er et design jeg selv drømmer om at svøbe mig i, et kæmpe stort tørklæde i ultra blødt garn og i super fed farver, elsker bare baby pastel pink og senneps gul sammen.

Short in English
I love  the two coloured giant brioche scarf .Til tørklædet her har jeg brugt Soft Alpakka fra Sandnes og tænk har netop modtaget et nyhedsbrev fra Bettekun at hun har det på tilbud for blot 38 kr, dejligt sammentræf.

Tørklædet er strikket i to farvet patent, og kan i princippet strikkes i et hvilket som helst garn du har lyst til at strikke det i, men for at bevare den lethed som tørklædet har, skal du overveje hvilken type garn du vælger - her er det et børstet alpakka. 

Short in English
The brushed alpaca is perfect for the giant snug scarf, and the colours baby pink pastel and mustard yellow is perfect together. 

Rigtig god strikkelyst - Happy knitting