mandag den 3. december 2012

Skole hjem samtaler

Ugen starter med 3 dage med skole-hjem samtaler. Sådan en 13 timers arbejdsdag river godt nok tænder ud. Dette års skole-hjem samtaler, er nu en fornøjelse, mine elever arbejder godt, er glade og trives.
Men om jeg får strikket på hjemvejen, det tror jeg ikke.

Låge nr. 3 fra Karen Marie Dehn

Vinderen af 2. decembers kalendergave er kommentar nr 145 Jette fra Hønsestrik profilen.


I år har jeg lært Karen Marie at kende gennem det kreative univers. Først var jeg på workshop hos hende. Karen Marie laver nogle fantastiske workshops. Jeg var på en lille intim broderi workshop, hvor vi var 3. En luksus, og en sand forkælelse. Senere udgav Karen Marie bog med min gode og nære strikke veninde Rachel Søgaard - HomeMade. I sommer underviste vi begge til Grib Garnet, og fik snakket en masse - og ja så kommer vi i samme strikke cafe


Karen Maries kalender gave til dig er disse to smukke ophæng (jeg måtte også skynde mig at bestille 2). Jeg synes ophængne er finurlige, sjove og oser af ægte kreativitet - Der hvor vi siger, nå... ja sådan en vil jeg også lave, en af de ting det er svært selv at få ideen til, men som vi kan gøre efter. Eller hvis man som mig bare gerne vil have præcis den Karen Marie laver, ja så må man købe.


For at vinde dagens låge skal du skrive en kommentar til dette blogindlæg, følg med i morgen, og se om du har vundet. Husk alle kan være med, og man må deltage hver dag.