tirsdag den 25. september 2012

Poncho med magiske nøgler eller tørklæde - du bestemmer selv!


I de her kolde dag er jeg rigtig glad for min Poncho med magiske nøgler, og jeg har faktisk 2. Denne her er den nyeste, og kan inden længe købes som kit (garnsæt med opskrift) ind til da kan du købe opskriften her på Ravelry. Det er verdens sjoveste strik - synes jeg ;-)


Og her mit dårlige billede af ponchoen, jeg lover jeg snart får taget et godt billede. Den går lige ned over skulderne, den sidder til kroppen, det er ikke en løs sag. Og så varmere den rigtig godt. Skal du have brugt dine garn rester, er det et godt projekt.

Handsker


OK tænkte jeg, i år bliver det året  hvor JEG strikker et par hansker, ikke luffer men handsker, med fingre og hele baduljen... og det er selvfølgelig forsøg fejl metoden jeg anvender, og måske, kun måske bliver det til en opskrift... Vil strikke i alpaka fra Filcolana indiecitaen. i denne skønne farve.


Min inspiration er hentet på denne side  Er det ikke bare skønne handsker de har?

Stille og smuk morgen

Vandet har trukket sig tilbage og har efterladt et bjerg tang på breden. I gamle dage tog man det op og tørrede det ude i 2 år, hvorefter det blev brugt til at gøde jorden med

Tekstil udsmykning Rette i Holbæk


Hende til venstre, det er min kusine Tina, hun har lavet den fine udsmykning til Retten i Holbæk - er pave stolt!

Garn til nye projekter


I Dimserier - noget man også kan strikke, er endnu ikke alle produkter strikket, af disse dejlige ngl bomuld fra Strikkebogen, skal der strikkes små gæstehåndklæder, med et grafisk mønster i. Dybt inspireret af dem farmor altid strikkede til køkkenet. Dem kender du helt sikkert, de har en retrille kant og så et ret og vrang mønster der danner firkanter.  Sådan nogen bliver det ikke helt, men lidt der hen ad. 


Og her kommer mit Japanske sjal, i gobelin strik, inspireret af  en pachworkblok der hedder Japansk pachwork. Garnet er luksusgarn fra Rasmilla Sjalet bliver strikket kvadratisk, og så foldet sktåt over midten, syet sammen, og så måske kvaste eller en blondekant. Det er ikke helt bestemt endnu.


Og så lige et sidste billede fra det vilde vejre i går. Jeg står på en stor sten, der ligger bag i haven ud mod stranden, og vandet er helt oppe ved den, normalt er der en 3-5 meter strand før vandet. Michael og jeg tror nok det var oppe på græsset i går, men det var mørkt, og for meget vind til vi ville gå ud. Og se, mit tørklæde/poncho er færdigt, dejlig mange farver. Altså det er jo en poncho, men den kan også bæres som et tørklæde som jeg gør her, den luner godt.