torsdag den 20. december 2012

Skøn torsdag

Det har bare været en dejlig dag... Endelig kom jeg ind til strikkecafe i byen... Og hvor var det bare fedt. Rachel havde købt indisk mad - lækkert, Sanne havde kaffen klar. Og så stod det ellers bare på hygge - råhygge!

Låge nr 20 fra Uldgalleriet

Vinderene af ekstragaven er nr 4 schjerning sagde ...Godmorgen. Jeg er med :-)19. dec. 2012 06.08
Og nr 16   Julie Jensen sagde ...Spændende, jeg er med :-)19. dec. 2012 07.01
Og nr 89 Anonym sagde ...Der er plads hjemme ved mig karen.kiim@hotmail.com19. dec. 2012 13.34
Tillykke alle 3 send mig en mail på knitting@bykaae.dk og mærk mailen ekstragaven... Og Karen, du er ret heldig her i december hva... 2. gang du vinder nu :-)
Og så er det jo gave nr 19 fra Fru Sommer, vinderen er nr 28 Merete Sinding sagde ...Den broche kan jeg lige se på mit strikkede sjal... Jeg har nemlig længe haft kig på en unikalås til det...19. dec. 2012 19.22  Merete send mig en mail på knitting@bykaae.dk og mærk mailen låge 19

Og nå er det jo gaven i dag det drejer sig om, en dejlig gave, fra en meget dejlig og nær strikke veninde, som jeg ser alt for lidt efter jeg er flyttet syd på. Den er NEMLIG fra den SKØNNE Gitte, fra Uldgalleriet i Helsinge. Gitte er altid med her i pakkekalenderen, og er også god til på andre måder at hjælpe til at strikkere har det godt. Hendes lørdags strikkecafe, er SÅ hyggelig, og workshops hos Gitte er en sand fest.
Gitte må du forbi, og det siger jeg ikke kun fordi hun er min veninde, men fordi hendes butik er noget helt særligt, en af den slags butikker der er forlidt af - en af dem, hvor man tog fra KBH til Helsinge (over en times transport). Bare for at købe garn, dimser og hygge sig. Og jeg er altså ikke den eneste der gør det.

Nå nok om det, gaven, hvad med den tænker du nok... Og ja denne gang er det til mændene, nemlig et kit med Bente Geil's fine herretrøje Herretur hedder den.  Skriv en kommentar til dagens post for at vinde denne skønne gave. og er du nær Helsinge så kik forbi Gitte og sig hej fra mig.