lørdag den 21. august 2010

Garn Garn Garn

Blev vækket af dørklokken i morges, det var posten, med en helt pose Geilsk garn til mig :-) God start på dagen. Faktisk skulle jeg bare bestille lidt lilla nr 30 til en kær tidliger kollega, men som altid røge der også lige lidt i kurven til mig... Når nu Bente skulle pakke og posten cykle rundt, så måtte jeg hellere sparre dem for at skulle gøre arbejdet 2 gange... Lidt syren pink kan man jo altid stå og få brug for ikke sandt?

Bentes garn er skønt, jeg elsker at farverne ikke er helt rene, der er altid lige en "rest" af noget andet i, det giver fint liv til strikket. Det gør det også nemt at matche på kryds og tværs, lige noget for mig.I dag handler det kun om garnkøb, for jeg er gået lidt amok i denne uge.

I torsdags var jeg inde ved Slavi, jeg skulle faktisk bare have en gul cascade220, Så jeg kan blive færdig med min 2450SV cardigan. Garnet er viklet op. - Med tykt garn elsker jeg bare at lave garnkugler, det giver også lige lidt god mormor-arms træning. Nå men det blev altså til lidt mere end det gule må jeg indrømme...

Posten havde nemlig lige været forbi med pakker til Slavi, eller rettere store kasser af garn. Slavi bryggede en stor kande kaffe, og frembragte småkager... Snak, kaffe, småkager - Garn... :-)


Jeg købte en af hver af de nye farver, og ved lige præcis hvad de skal blive til.

En wrap-vest i ret-riller, en stribe af gangen i alle faverne i forskellige farve i skiftende forløb. Jeg har snart en tegnet skitse klar, så det bliver mere tydeligt hvad jeg mener.
Det klør i fingerne for at komme i gang, så nu er det med at få den gule og tørklæde til håret færdigt.

Næste gang kan I måske også få et kik på mit "kæmpe" lace sjal som er på pindene "pind2" vel at mærke... og det er slet ikke så kæmpe endnu, på trods af at der er 400 masker på pinden nu...