tirsdag den 18. december 2012

Mon jeg snart lære det?

Sidder og tjekker og regner opskrifterne til BC-Garn en sidste gang... Og hvad springer mig i øjnene... Pistacie Pavlova mangler at blive gradueret, havde ellers lagt den i færdig mappen... Nå det kan vel ikke tage lang tid, tænker jeg! Og dog, jeg har ikke skrevet strikkefastheden ind, blusen ligger i Kolding... Så frem med pinde og garn.... Jeg må ganske enkelt lave en strikkeprøve igen...

På arbejde på det andet arbejde...

Det er faktisk ret effektivt at være ude af stand til at gå til pause. Har brugt min frokost pause i støttecenteret, til at få strikket et par omgange, skrevet og regnet på opskriften. Ja og så spist selvfølgelig. Krykker, 4 sal, høje trapper. Dårlig kombi.

Låge 18 fra Lykkefanten

Vinderen fra d. 17. december er nr 27 Martha Simonsen sagde ...Uhm - det ser lækkert ud! 17. dec. 2012 08.07  Martha, send mig en mail med din adresse på knitting@bykaae.dk så sender jeg din info til Mia.Dagens låge er sponseret af min gode strikkevendinde Karen aka Lykkefanten, Karen og jeg kender bl.a hinanden fra  netværket CPH Knitwork, Og Så er Karen jo min Konkollega  hos BC-Garn og Filcolana. Karens gave til dagens vinder er dette meget smukke sjal kit. For at deltage i dagens låge, skal du blot skrive en kommentar til dagens post, i morgendagens post viser jeg vinderen.
Øv, jeg havde ikke forstået Karen rigtigt, da hun skrev firkantet sjal, det var det forkerte jeg har linket til, nu er det det rigtige, som så absolut er lige så lækkert.