mandag den 26. marts 2012

SIV 2012 - farvel Grötö


Efter en lang tog rejse, og med to færger, kommer man til den stilfærdige svenske ø Grötö, hvor der ingen biler eller andre trælse larmende kørtøjer er. Her er altså helt stille. Lige hvad jeg trængte til, ro og fred, ingen stress og jag. Nu var jeg klar til SIV


Altså helt stille var der ikke, for vi var jo ret mange kvinder og 2 mænd. Der blev strikket, snakket, hæklet, grint, spist god mad, købt garn i metervis... Sagde jeg vi strikkede???Lørdag formiddag var jeg på Workshop, ved en total sej svensk pige Kamilla Svanlund - Hold øje med hende, hun er for cool!!!


Hos Kamilla, skulle der konstrueres vanter, kompendiet var lækkert, og meget brugbart, jeg føler mig allerede så meget klogere på konstruktionen, og størrelser. Så det var godt jeg havde meldt mig på vantekursus.


Kamilla, er en ret ung men meget erfaren strikker, hun var super professionel, og jeg måtte spørge hende til mange ting, bare for at vide, hvordan hun var blevet så sej - jeg vil bruge lidt af hendes måde at undervise på i fremtiden.


Efter frokost, var jeg på min anden workshop hos Kerstin Lindh "bort med Avigsidorna" altså væk med vrangsiden. Det var sejt. Jeg kan nu strikke snoninger der ingen vrangside har. her ses prøven.


Og så fik jeg hilst på min veninde Senta, som jeg mødte første gang for 4 år siden. Det er dejligt at se hun har det godt, og stadig er en super sej strikker.

Her sidder vi alle med vores fine snoninger, Svenskerne er alle super strikkere, super søde og sjove, så det var virkelig en rigtig god strikke fest.


Efter aftensmaden var der mesterskaber i hurtig strik, jeg deltog, men vandt ikke min gode veninde Marie Katrine der i mod, hun blev nr. 4 (jeg mener det var nr 4). SÅ SEJ er hun.


Søndagmorgen vågnede vi til dis, jeg havde ellers håbet på at få taget et dejligt billede fra Janes og mit rum, men det lykkes ikke rigtig.


Søndag formiddag, sad jeg og strikkede med Febe, tænk hun er også til magiske nøgler. Febe og jeg hyggede os rigtig godt, og faktisk var det svenske sprog slet ikke et problem... FEDT


Senere rykkede vi ud, og nød det dejlige forårsvejr. På bordet kan i se min model til Bc-garn, der  er ved at blive til noget... 


Kl 15.30 vinkede Janette, Jane og jeg farvel til Grötö. Jeg glæder mig allerede til næste år. 

En dejlig weekend


Det er mandag morgen, og helt frisk kan man ikke kalde mig - men i det mindste rask og glad. Kom hjem fra Götö i går aftes. Det har været en fantastisk weekend, som jeg glæder mig til at dele med jer. Her til morgen, får jeg nu kun sagt - Tak for en dejlig weekend til hele Grötö og til de svenske statsbaner, for at have tilføjet mange timers togstrik, i gode strikkevenlige omgivelser ;-)