mandag den 18. januar 2016

Workshops - Foredrag - Strikkafe - Masterclasses & Festivaler


Jeg har netop haft den mest tætpakket uge i hele min tid som underviser. Det har været SÅ FEDT!


Tirsdag gik turen til Ballerup hos de to skønne kvinder Fox & Jane, hvor den stod på en gammel klassiker - Krydret strik. Det var en skøn aften, så skøn at vi kom til at gå 30 min over tid... UPS.


12 februar går turen igen til Ballerup, hvor jeg skal undervise i Grafisk Gobelinstrik - Jeg tror der er en enkelt plads eller 2 tilbage, kig forbi Fox & Janes hjemmeside. Må hellere huske et ur, når jeg skal afsted igen :-) 

SES vi til Grafisk Gobelin d. 12?


Torsdag kørte jeg nordpå til  Græsted, hvor jeg havde Kuffertshow på biblioteket. Det var SÅ fedt at være ude og fortælle om mit strikkeliv, vise modeller frem, og give en masse inspiration og små tips. Nu glæder jeg mig bare endnu mere, til at jeg skal derop igen. På lørdag og undervise i Grafisk Gobelinstrik - er du i deres lokalområde og gerne vil billigt på kursus så der det nu du skal slå til. 

Kontakt BLIK for billet - SES VI?


Lørdag var det ud og se med DSB (bilen er på værksted). Over vandene til Fredericia, hvor Winnie fra Garnkælderen havde invitere indenfor til Grafisk Gobelinstrik. Jeg har Boet rigtig mange år i Fredericia, så det var dejligt at være på hjemmebane. 

Der blev lagt motiver i perler, snakket, grinet, strikket og så blev der lagt planer for alle de designmuligheder der opstod når man bare blev lidt inspireret. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg er i Fredericia for at undervise og jeg er helt sikker på at Grafisk Gobelinstrik er kommet til Fredericia for at blive.

I dag går turen til Oksbøl bibliotek, hvor jeg også skal undervise i Grafisk Gobelinstrik. 

Festen stopper så ikke her!

Torsdag er det Avedøre bibliotek der byder indenfor til Grafisk Gobelinstrik. 

Fredag passer jeg garnbutik for min dejlige veninde Sanne. Og så har jeg vist også fortjent at holde en lille uges ferie.

Foråret
Byder på mere strik, både workshops, kurser, foredrag, strikkafe, masterclasses og festivaler, se mere i kursuskalenderen.