fredag den 1. marts 2013

Solen er forsvundet

Men ærmet er vokset :-)
I morgen montere jeg - amar' halshug

Tørstrik i solen


Ligger og slænger mig på sofaen, og fanger en god varm solstråle, mens jeg tørstrikker... Monteringen må vente, for der er ikke sol i det vindue, og man skulle være et skarn, hvis man satte sig over og arbejdede i husets skygge side - Ikke? 
Det er helt ok at ligge og slikke sol

Strikkedamer


Der begynder at dumpe ansøgninger ind af "brevsprækken" (har altså kun post kasse, men synes brevsprække lyder bedre) jeg har fået mange mails, fra piger, der gerne vil strikke for mig, og ved der er mere på vej. Men jeg ville nu lige vise, hvad posten har bragt mig i disse dage. LÆKKERT ikke
Jeg har valgt ikke at tage stilling til prøverne endnu, da det ikke er helt fair, over for de der stadig strikker, og vil sende. Tænker at jeg gemmer udvælgelsen til på næste fredag. Det er vildt spændende, og super svært, for alle har sendt nogle fine prøver, og søde breve, samt mails. 
Tak for det der er kommet, og jeg gælder mig til at se hvad der mere kommer. 

Morgenstrik i solen

Solen brager ind ad vinduet, lige ind på mit dejlige strikketøj... Strikker lytter til podcast (cast on)... Livet er skønt :-)

Store monterings dag


Strikketøjet ligger klar, så mangler vi bare at jeg er klar... Der skal monteres 2 veste, og hæftes ender på bolero-sjalet... det bliver dagens første opgave, altså når jeg lige har strikket mig vågen... ;-)