torsdag den 16. januar 2014

Opskrift på Michaels hyggesokker med verdens måske letteste hælOpskriften er endelig skrevet, sat pænt op, og klar til at du kan strikke. Her er tale om super lette hyggesokker i 100% uld fra Hjelholts uldspinderi. Sokkerne er strikket fra tåen op, og har verdens måske letteste hæl, så let at jeg har set børn i 5. kl strikke den.

Som altid indeholder opskriften både min mail og tlf, så går det helt galt hjælper jeg gerne. Jeg håber ikke der er fejl i opskriften -  jeg har gjort mit bedste. Men skulle det alligevel ske, vil jeg meget gerne have en mail, således at jeg hurtigt kan rette til. Når du har købt en opskrift via Ravelry, vil du altid blive underrettet, hvis der er rettelser til opskriften.

Køb opskriften her for 20 kr.


Michaels hyggesokker


Her er de så på foden, Michaels hyggesokker, du ved dem jeg strikkede mellem jul og nytår. Jeg lovede en opskrift, den kommer meget meget snart. 

Dette her er sokkerne med verdens nemmeste hæl, sokker som jeg normalt ville lære børn at strikke der ude i folkeskolen. Tror du sokker er svære at strikke tager du fejl, det er bare med at finde en opskrift, der anvender en nem hæl (det er nemlig det med hælen, der er svært). Om du vil strikke rundt på strømpepinde eller rundpinde, det er op til dig.