mandag den 4. juni 2012

Bånd fra BettyP


I weekenden skrev Karen Marie om de skønne lækkerier fra BettyP og fluks strøg fingerene over tasteturet, og jeg fik bestilt 3 smukke bånd, og 3 lukkedimer... Båndet var lige det jeg manglede til mine 4 dystre arwetta garner... Hvad det bliver vil jeg vente med at afsløre til lidt senere på ugen... Men tak til Karen Marie, for det skønne øjnguf, der førte til dette køb. Er du også vild med neon og japanske bånd, så kik forbi www.bettyp.dk 

Sådan kan du let sætte dit nye nøgle garn til - Russian joint


Her til morgen har jeg strikket så meget på støj, at der skulle endnu et nøgle hvidt garn til. Med Cinnia, synes jeg ikke spydtsplejsningen bliver så fin, så nu vil jeg vise jer en at de andre måder du kan hæfte/splejse dit garn sammen på.


Du skal bruge en nål med spidst, tråd den med garnet og sy ned igennem garnet ca 7 cm. når det er gjort, trækker du garnet forsigtigt igennem, og lader den øverste løkke stå åben.


Tråd dit nye garn, træk det igennem løkken på det gamle, sy ned igennem, garnet og træk igennem, her skal du ikke være forsigtig, for nu skal der strammes til.


Og vupti, så er det nye og det gamle garn splejset/hæftet sammen, og du er klar til at strikke igen... Dette er ikke en super hurtig proces, men det giver en rigtig fin hæftning. 

Vil du søge efter en video på teknikken, så gå på Youtube og søg Russian Joint in knitting, så kommer der en masse videoer, med kvinder med hæsligt lange lakeret negle, og viser dig hvordan...