søndag den 24. februar 2008

Udtagninger på Lavender - Increases on Lavender


At tage en maske drejet ret ud - skriver Helga; hvor efter hun skriver; "Løft lænken mellm to masker op på venstre pind" (side 1 Lavender)

To make a M1L and M1F increases, Helga writes; " Pick up the chain between two stitches with the left pointer."Strik bag ind i lænken så masken drejes.""Knit the chain from the back so the stitch turns"


Nu har du en ny maske, uden et hul :)Now you got a new stitch and no hool :)
Udtagningerne ved snoningen bliver stort set usynlige.

The Increases next to the cable is almost invisible.

www.knittingHelp.com, er der gode videolink at hente. For the video se the linkEndelig er jeg over den sidste udtagning, målet er næsten nået, hvis der strikkes resten af dagen og aftenen, er jeg måske færdig i dag...

Finaly, the last increses is don, I'm almost there, it I knit the rest of the day and nigth, I'm hopefully don to day. :)

6 kommentarer:

 1. Hej søde,
  min familie vil vride sig af grin, når jeg skriver dette: lad være med at strikke hele natten! Det gi'r ondt i skuldrene....
  Kh Jane

  SvarSlet
 2. Hmm, ØV, hvorfor bliver man øm af at strikke, har også lidt ondt i hænderne nu... Hvor meget har jeg strikket siden indlæget - sølle 4 cm, og det er ikke fordi jeg har lavet noget andet... DER er BARE SÅÅÅÅ LANGT rund.

  SvarSlet
 3. Årj mand, den ser godt ud. Skynd dig lige at blive færdig så vi kan se den på.
  Kom aldrig i gang med min, men SKAL altså bare så meget lave den.
  kh
  Sanne B

  SvarSlet
 4. Smiler tak Sanne - Jeg strikker og strikker, selv i pauserne på job... Du skal da igange med den, nu hvor den er ved at være færdig glæder jeg mig bare til at få den på. Men den har været hård at strikke, lidt for kedelig. Jeg vil kalde den et perfekt begynder start kit.

  SvarSlet
 5. This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

  SvarSlet
 6. A bit late but do you still have the pattern ?? I would love to knit this Poncho !! kind regards nancy

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.