torsdag den 22. april 2010

Lissuin et Ann Kingstone design

Ann er en af mine personlige venner, som jeg har lært at kende gennem Ravelry. Hun har hjulpet mig med en del af mine designs, vi har hygget os med nogle Hogwarts swaps, og ellers bare chattet en del. Jeg glæder mig til den dag hvor vi skal have et personligt møde. Mon ikke det bliver inde for nærmeste fremtid.

Den anden dag fik jeg en mail med denne skønne opskrift Lissuin. Lissuin er det næste projekt som jeg skal i gang med. Jeg vil bare gerne lige have min Tyrkiske vest færdig først, så den skal der strikkes på i dag.


Jeg vil gerne få brugt lidt af mit garnlager, ikke at jeg ikke vil købe garn, for det vil jeg... De der kender mig ved jeg ikke kan ladevære ;)

Jeg fandt en masse garn frem, den lilla var til en Rowan kjole - Vali, den blev ikke til noget

Den senneps farvede var til en cardigan, den vil jeg nu strikke i en anden farve, da den ellers vil minde for meget om min Lavender poncho

Den grønne, var et impulkøb - Jeg har noget med grøn... De multifarvede er ligeledes impulkøbHer er et hyggeligt nærbillede, så farverne er lidt mere tydelige...

Jeg er vild med alle farverne og synes de er gode sammen, men det blev lidt for grønt og brunt, så jeg gik på jagt i gemmerne igen... (lad os slå fast at jeg har ret så meget garn, Michael mener nok lidt for meget) Det er nu skønt bare at kunne kikke i nogle kasser, gå en tur i kælderen, og så finde det man skal bruge... :)

Jeg fandt en perfekt garn til projektet Ingrids håndspundene (på teen), det er den pinke...

Jeg tror det bliver for fedt sammen, der bliver knald på denne sweater.

Til historien bag navnet på høre en lille historie...

Lissuin er en bloms fra Tolkiens univers, en duftende blomst fra Tol Esessëa hvis duft bringer hjertet lethed.

Det bliver altså en sweater der bringer hjertets lethed over mig... Så er jeg i dårligt humør, tris eller sur, ja så er det sweateren, der bringer mit humør i top. Derfor skal der også lidt knald på farverne, ellers vil det jo ikke passe til mig og mit humør.

4 kommentarer:

 1. Kære Charlotte, uanset om farven i blomsten svømmer lidt ud, så er det flot alligevel sjalet.. Når jeg har lidt mere energi på kontoen, så skal jeg altså lære at strikke i flerfarver, med din hjælp :))

  Håber at du har det godt
  Kh Henriette

  SvarSlet
 2. Vi finer en dag når du er klar, så strikker vi blomster :)

  SvarSlet
 3. Eiiij! Lissuin er bare SÅ flot og med dine evner kan den kun ende som et pragt eksemplar!
  Hvor er du i øvrigt godt til at få blogget! Dejligt sådan at kunne følge med i dine ptojekter.

  SvarSlet
 4. Smiler A tak, det er fordi jeg er hjemme far job og har tid til det ;)

  Jeg strikker på ærme 1 nu, og er ikke helt sikker på farverne endnu... Mere om det i næste blog ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.