mandag den 17. maj 2010

Gul sommer # debut i hendes verden


Efter jeg havde strikket min cherry tree hill sommertop med høj hals, var jeg ikke lige helt færdig med at strikke sommer toppe i tyndt garn.
Oppe hos Gitte i Uldgalleriet i Helsinge, fandt jeg denne lækre knald gule mohair - og måtte straks eje den gule ged.
Først tænkte jeg noget med gule perler, som i perle kraven på den anden sommer top, men pludselig slog det mig - PUFÆRMER, lave pufærmer, det er lækkert.
Jeg arbejdede på en anden ide til Hendes Verden, men endte med at sende denne ind... Nu venter jeg spændt på om dette bliver min debut i Hendes Verden... Kryds finger!
Ann og Michelle er igang med at teststrikke de to opskrifter, der jo faktisk er ret ens, den ene er bare med hals og den anden med ærmer. Beregningerne skulle være i orden, men med mohair ved man aldrig, den vokser jo lidt.Nu glæder jeg mig bare til at H.V. sender min top tilbage, så jeg kan nyde den i det skønne vejr - før de små sorte dyr kommer... Jeg mindes noget om at de er vilde med gul.

2 kommentarer:

 1. Uha det er spændende om de tager den. Den ser virkelig fin ud. Pernille fra Skau og co fik en trøje udgivet sidste år, det kan du læse mere om på hendes blog. Jeg ville ønske jeg sådan selv kunne designe mine ting, så ville jeg måske ha mere mod på beklædning :)

  Rigtig god dag deroppe på¨toppen af byen

  Knus Henriette :)

  SvarSlet
 2. Smiler tak Henriette.
  Jeg er jo rigtig dårlig til at strikke efter en opskrift, jeg kommer altid til at lave en afviger... Så det ender tit i egne kreationer, nu prøver jeg så om andre kan lide dem.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.