lørdag den 22. maj 2010

Tusindfryd # 6 - jeg fortsætter hvor jeg slap

Så er der slået hul på pinsen, fantastisk dag, har siddet ude og strikket det meste af den... Altså bare ikke lige der hvor der var skyer og blæst, der fik jeg støvsuget.
Jeg får faktisk nået en del på mit sjal/tæppe i disse dage, en god fornemmelse.
Faktisk var jeg ved at løbe ind i et garn problem - jeg løb tør for bundfarve garn... Mit superkarla projekt måtte lade livet - Nu er der garn nok.Nu er der en anden problematik der byder ind, nemlig kanten, hvilke farve skal jeg bruge til den?

???

Jeg aner det ikke, havde tænkt sort og blomme lilla, men det synes jeg ikke længere. 2 farver er der nogen der har et bud?De nye blomster der er blomstret frem.

Ja det er blevet til mere end en i dag.

Mine damer og herrer Jeg nærmer mig en slutning på det fantastiske projekt Tusindfryd. Der er bruge mere end 30 forskellige farver, Evilla, duo og kauni effekt garn, der er brudt op og sat sammen på nye måder. Der er brugt:
- EQ
- EH
- EA
- Evilla deep sea
- og en brun Duo

4 kommentarer:

 1. Når du har så mange farver i dit flotte sjal, skulle du måske overveje en ensfarvet kant?
  Merete

  SvarSlet
 2. Hmm, 2 farver....
  Grå og hvid, fordi det vil skave en forholdsvis neutral og rolig ramme om et meget farverigt og livligt kunstværk. Desuden er det altid effektfuldt med grå lagt op mod mange farver. Ydermere vil en hvid understrege "rammen".

  Knus fra Michelle.

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte, hvor bliver det flot!Når du nu ikke er bange for farver, så tag lysegrøn og rød, det vil blive flot, synes jeg!
  Hilsen Karen (sillekaren på ravelry)

  SvarSlet
 4. Gode svar, kanten skal være 2 farvet da der er mønster i den.

  Jeg er stadig ikke helt sikke på hvad jeg synes, har grå og hvid...
  og grøn og rød...

  Kom endelig med fler imput.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.