tirsdag den 27. juli 2010

Tørklæde til håret og et sjal

Så er der igen kommet nye projekter på pindene... Den første her er helt sikkert til bogen. Det er et tørklæde til håret... Et halstørklæde og hue i et, som de der rør man havde i 90'erne, bare som halstørklæde. Det er 2-farvet strik jeg laver, der skal klippes op. Jeg har tegnet mønsteret op efter en gammen islænder jeg har set i en genbrug for længe siden, så efter hukommelse, synes jeg det er blevet meget godt. Den havde hjerter forneden på ærmerne, og øverst ved halsen. På Tørklædet kommer hjerterne til at være i enderne og som opstrikket bort. Det ses ikke på billedet, men enderne er orange, bare for lige at give lidt farve til det lidt kedelige blå.

Perler og palietter skal der selvfølgelig på, sammen med en masse broderi.

Af resterne fra mit møbius bryllups sjal, strikker jeg et simpelt nordisk sjal, der kan bindes om livet, men om det skal i bogen eller ej, ved jeg endnu ikke... Måske...

Først skal jeg finde noget tyndt broderigarn jeg kan lide i en lys grå... Jeg er stadig i tænkeboks hvad broderiet angår. Garnet er tyndt, så det må ikke være for tungt materiale, så perler er udelukket.... Jeg har nogle gule palietter eller nogle lyserøde...???

Er der nogen der kender til nogle fede steder der sælger tyndt broderi garn silke eller andet lækkert garn... Perler (små lette) og palietter...??? ER lidt træt af Panduro's lille udvalg...

3 kommentarer:

 1. Nice blog...good luck and have a nice day :-)
  Konto dla mlodziezy

  SvarSlet
 2. Når du nu nu siger broderigarn, er det så tynd uld. Rigtig broderigarn er vel ikke sagen.Hvis det kan bruges, så har jeg bjerge jeg arvede fra min farmor.
  Dorte

  SvarSlet
 3. Hej Dorte, det eneste broderigarn jeg har et problem med der det der amager garn, netop fordi det er så glat... så hvis det er det du kalder almindeligt... så enig, og ellers så vil jeg gerne kikke på det :-)

  Robert Tak god dag til dig også :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.