mandag den 16. august 2010

Gobelinstrik inspireret af Sluseholmen

Nu begynder det at ligne noget, det her er måske det mest hyggelige tv-strik jeg længe har strikket på. Gobelinstrik i stolper er nok noget af det nemmeste... Ja og så bliver det heller ikke for kedeligt... :-)

Nu er jeg bare løbet ind i et problem, et stort et - Jeg har ikke mere af den gule. Jeg vidste faktisk at jeg ikke ville have nok, da jeg kastede mig ud i cardigan projektet.

Straks da jeg opdagede at problemet ville gå ud over mit mandagsstrik, sendte jeg en SMS til Slavi, i håb om at kunne svinge forbi mandag, på vej hjem fra job... Han er på garnmesse, jeg må vente til tirsdag... :-/ Hvad så? Hvad skal jeg så strikke på...? Måske man skulle starte på nogle knapper til mit tørklæde til håret? Der er jo også mit glatstrikket sjal på pind 2... Hmm Gul passer bare mere til mit humør...

2 kommentarer:

  1. Altså, det kan godt være at du påstår at der er skåret kraftigt i din strikketid, men du får da godt nok noget fra hånden.
    K.H Dorte

    SvarSlet
  2. Smiler ja okay, du har ret, lidt får jeg da lavet, men bestemt ikke så meget som jeg kunne ønske. Ind til nu har jeg strikket 3 pinde på mit sjal og broderet en snor-fuld palietter på tørklædet, det er hvad jeg har nået i dag.

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.