mandag den 18. oktober 2010

Efterårsluner

Første projekt i ferien, er næsten af pindende, dvs. del 1 er netop taget af. Lige hvad man står om mangler kl 6: nul dut eller lidt over... på cyklen i efterårskulden!

Der er ikke mange detaljer på selve pandebåndet. Garnet er så fint, at jeg synes det er nok i sig selv. Da jeg skulle finde knapper løb jeg ind i lidt af et problem. For mindre end en uge siden gav jeg mit ene knape'glas væk til skolen. Så derfor disse freestyle knapper.

Med al det hår jeg har er det en stor fordel med et pandebånd, både når håret er oppe og når håret er nede.

Det her er så nok lige blevet lige lovligt bredt, men som produkt nr. 1 før teststrikningen, er det vel okay.

Om den skal i bogen denne opskrift er jeg ikke helt sikker på, der er ikke meget Bollywood over den. En redigeret udgave, med mere bling og mønster strik - måske. Vi får at se.


De knapper jeg valgte at bruge havde ca samme str. men slet ikke ens på andre måder. Det var faktisk en fin ide jeg lige fik der med at betrække dem med lidt strik. Det kommer I nok til at se mere til her fra, og tag endelig ideen til jer, hvis I finder den god.

Man strikker en firkant, lidt større end cirklen. Syr en tråd igennem hele kanten rundt, putter knappen ind på vrangsiden og strammer til. Syr lidt... og så er knappen klar.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.