mandag den 4. oktober 2010

Kærligheds rør og magic yarn ball mystik


Længden på halsrøret er nu som den skal være, nu er det kanterne der er ved at blive fikset...

Jeg var meget glad for den snoede kant på snabelsutskoen, så nu vil jeg prøve med en fletning... Det er ikke helt let, jeg har måtte pille op mere end 2 gange, og 3. gang var ikke lykkens gang...

Måske er det en dårlig ide at se Chuck på tv mens man forsøger sig med nye teknikker?


Så jeg tog mit sidste nøgle magic yarn, fra min magic yarn ball swap i august... Og som i kan se, popper der snart en lille pakke ud. kik i venstre hjørne... :-) Venter spændt....

Her til morgen ser det ud som om det lykkes lidt bedre, men den der fletkant. Ved så bare ikke helt om det er det jeg skal strikke på til dagens mange møder, eller om spændingen med mit magyc yarn ball er så stor at jeg bare må strikke på luffen til pakken popper ud. Tanken er at det skal blive en tyk luffe, om inderluffen skal strikkes eller sys, eller begge dele vides ikke... Jeg er træt af tunge våde strik luffer, når jeg har snebolds kamp med min klasse... så der skal eksperimenteres med luffer i år.

4 kommentarer:

 1. Hej søde, endnu et dejligt indlæg :o)
  Det er spændende, hvilket vantefor du kommer frem til.Herhjemme kan vi bedst lide vanter med fleecefor. Det er dejligt varmt og blødt. Desuden tørrer vanterne hurtigt.

  Knus fra Michelle

  SvarSlet
 2. Smiler tak Mille. Og lige præcis fleece har jeg faktisk på sy-lageret...

  SvarSlet
 3. Ørj, hvor bliver det flot, det halsrør! Det glæder jeg mig vildt meget til at se mere af!

  SvarSlet
 4. Det kommer du nok til inden så længe kære Dutte. Efterårsferien, nærmer sig, og jeg håber sådan på at der er noget strik in et sted.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.