onsdag den 19. januar 2011

Strikker i sengen

Jeg er syg, hele min krop gør ondt, min hals er som sandpapir, mine øjne klør... har kastet håndklædet i ringen og meldt mig syg. Sidder nu i sofaen, med te, tørret frugt og min kæmpe blok, mit strikketøj, og arbejder på min nye opskrift... (ja og tegner den mønstret bluse ind, det skal jeg også - jeg ved det). Der er noget helt særligt over at sidde her og nyde den stille morgen...

Grine lidt over gårsdagens sjove samtaler til aftenstrik hos Lisbet (Bettedesign)... Det var den måske sjoveste aften i år... fantastisk selvskab... Hvis du ikke har andet at tage dig til, skulle du virkelig prøve en strikke aften hos Lisbeth, næste gang er den 9/2-11, eller lørdags strik i lige uger hos Gitte. Man kan sagtens strikke i toget til Helsinge... Vi gør det ofte som en gr, der tager afsted sammen. Der er altid dejligt garn, og et godt grin... Lækkert strikketøj...  Det gælder får både Bettedesign og Uldgalleriet.

6 kommentarer:

 1. Årh din stakkel! Og så siger man, at det er sundt at grine... God bedring. Hilsen Anna

  SvarSlet
 2. Smiler Tak Anna, jeg var nu lidt sløj allerede i går... så det var vist ikke til at slippe uden om...

  SvarSlet
 3. Tak for sidst! Det var SÅ hyggeligt, jeg var helt høj af latter og sjov da jeg sad i toget.
  God bedring! Hey - du skal da hente nogle blade, feks et Hendes Verden og et BurkaMode ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg har da hentet blade Linda... The knitter som PDF lækkert blad kikkede også efter bogen den konsekvente forældre af Linda Såerdetnokjegsigerstop... ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg var lige inde og hente opskriften på det flotte KAL-tørklæde - havde du problemer med at gemme dem? Jeg ved ikke om det ser anderledes ud på Macs, men på min browser dukker der en ekstra værktøjslinie op nederst, og nr 2 ikon er en diskette (prehistorisk CD-rom, før din tid ;o)) som svarer til "save as".
  Fedeste opskrift...

  SvarSlet
 6. smiler hvor fedt Linda, hopper du med på KAL'en eller strikker du senere... Jeg vil lige prøve om jeg kan gemme igen... Diskette drew... griner nu er jeg jo lærer, så kender det godt, vores computere er jo pænt gamle ;-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.