fredag den 25. februar 2011

Den Mønstret bluse på farten

I går var det en af de dage, hvor jeg var på job i knap 10 timer, hvor af den sidste del var et kursus om autisme. En god men lang dag. Som altid var der morgen strik i toget, der kan jeg lige nå omkr. 2 omg. på blusen.

Så kom kurset, og blusen blev trukket frem igen, Jeg nåede mere end en mønster rep. Så er pænt tilfreds med min strikke indsats i går.

Da jeg kom hjem strikkede jeg på kærligheds røret, og måtte trævle op, efter min tubular cast on, kunne jeg se at den var helt galt med maskeantallet. Gad vide hvordan jeg har beregnet at der skulle være mere end 100 masker i halsen... og hvorfor så jeg ikke den indlysende fejl, da jeg tegnede ind??? Det er helt klart grund nr. 1 til at alt skal strikkes op, før end opskrifter udgives... Selv om jeg har lavet mange cowl's så fejler jeg stadig... Det må bare ikke ske, når man udgiver... Beregningen er på plads nu, men kun halvdelen er strikket, så I må vente med den fulde opskrift lidt endnu... Beklager rodet... Men blev bekræftiget i, at alt skal gennemstrikkes, også modeller jeg kender... For tanketorske de kan opstå, selv på de letteste opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.