tirsdag den 15. marts 2011

Blandet landhandel

Den første bluse er kommet fra teststrik, Katrine Marie, har lavet en super version, smukt strikket. Jeg efterlyser nu at det danske strikke markede indkøber (altså jer - garnbutikker) pind 5.75, pind 6 er for stor og pind 5.5 er for lille... Strikke fastheden i blusen er nemlig lettere løs, da det er meningen at effekten skal være "slasket". Slasket kan bruges negativt, det skal ikke forstås negativt, men som en positiv fed effekt.
Gode farver Ikke.
Det længe ventede garn foto. Vithard strikker bukser af de rød brune farver, og jeg af de grøn brune. Først var jeg meget i tvivl om farven jeg havde valgt. Det er jo ikke lige frem en mode rigtig kombi... Men hold op hvor bliver man i sommerlig humør af farverne. Mine tanker henledes konstant på dybe grønne skove, jeg kan næsten lugte den fugtige skovbund når jeg strikker...
Lidt hygge til fotooptagelserne. Vi regner med at tage en del af billederne i påsken, og enkelte af dem som stemningsbilleder på altanen. Derfor gik jeg i gang med at strikke små lamper.. Jeg kan afslører at jeg også laver en rigtig lampe. De små lamper/lygter laver jeg af restgarner og gamle glas, det tager ca 1½ time at strikke et hylster til et større glas tror det er et pizza sauce glas. skal i gang med de små fede oliven glas i aften...

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle vildt fede farver den bluse har og et godt mønster :-)

  SvarSlet
 2. Smiler tak for din søde kommentar... Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg det er mit bedste design til dato... Så det gør mig ekstra glad at andre også synes om det.

  SvarSlet
 3. Vildt hyggelige lysestager - kan man få et nærbillede?

  SvarSlet
 4. Smier jo Mette, jeg knipser lige et i aften... ;-)

  SvarSlet
 5. Du er sej.. Flot og anderledes bluse!
  Virkelig smart idé med de strikkede lamper.
  Glæder mig til at se din bog! (Og vil vist også gerne købe en)

  SvarSlet
 6. Total selvtillids boost Tak Christunte... Du må vente til august med at se selve bogen... men jeg er glad for at du overvejrer at tilføje den til dine andre strikkebøger :-)

  SvarSlet
 7. Ja. For strikkebøger har jeg ihvertfald næsten ikke nogen af! (Krydser fingrene bag ryggen)

  SvarSlet
 8. Det kender jeg... Jeg har slet heller ingen strikke bøger eller blade om strik... Host host host...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.