tirsdag den 8. marts 2011

De nye farver fra Arwetta Classic

For lidt over en uge siden var Nanna her med garn til mig, i godteposen havde hun disse to nye farver fra Filcolana Arwetta Classic, Den violette har nummer 518 og den blå 519. Sidder og kæler lidt med dem i sofaen, og er lettere forelsket i farverne.
Her er lige et zoom på farverne, den violette er lidt svær at fange, og virker let grumesede på billedet. Det er den altså ikke i virkeligheden. Den er klar og lysende i sine farver, og på samme tid rolig.
Men... Når alt kommer til alt, er det denne her der virkelig har fanget mit øje. Jeg vil strikke en version ekstra small af den mønstret trøje i denne farver, jeg skal bare lige være færdig med str. small og de der bukser, de skal altså på pindene, inden jeg går i gang. Farven som jeg vil strikke sammen med, kender jeg ikke endnu... Er i tænkeboks.
Altså se bare - er I ikke forelsket i den?
Den violette....
og endnu tættere på...

Glæder mig til at strikke i de to farver, og finde farver som jeg synes de passer sammen med. Overvejer en bleg gul sammen med den blå, eller måske en svag rosa, under alle omstændigheder, skal det være en hvidtonet farve. Med den violette, bliver det nok grå i en eller anden afskygning.

7 kommentarer:

 1. wow de er lækre. Dem vil jeg håbe min strikkepusher har fået hjem, imorgen når jeg alligevel skal derop ;)

  SvarSlet
 2. Uhh - det er lækkert at strikke af - jeg er især vild med den lilla/røde. Den er så smuk :-)

  SvarSlet
 3. Jeg savler, der må handles, asap!!

  SvarSlet
 4. De ligger stadig fremme til pynt og kælning i stuen ;-)

  SvarSlet
 5. *smiler* Jeg har også siddet og savlet over dem på Nannas hjemmeside, og dankortet kom da også næsten op af tasken - skal dog lige finde et formål først.

  Jeg troede egentlig at det var den nye 518 som var bundfarve i den mønstret bluse, som du strikker på lige nu? Hvad farve er det egentlig?

  Spændende hvad du finder ud af med kontrastfarve til 519 - den er jo noget lysere end de andre bundfarver du har haft - gad vide om en rød-lilla ville passe.. ikke særlig hvidtonet dog :-)

  Det er altså imponerende så meget gang i den du har for tiden!

  Hilsen Anna

  SvarSlet
 6. To meget flotte garner !!

  Kh Jane

  SvarSlet
 7. @Anna det er 513'eren jeg strikker bund med... Den er en anelse mere dæmpet, hvor 518'eren er lidt mere kraftfuld i farverne.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.