tirsdag den 26. april 2011

Slå om trøje, med stjerner

Jubii... jeg nåede det, mine kursus lektier er færdige, her til morgen har jeg syet de sidste ender ind, og ja... jeg har den da på nu... ;-) En slå om trøje er faktisk ret svær at beregne, når den strikkes nede fra og op, mine bindebånd er for korte, troede bestemt 2 meter var en god længde, men 3.5 til 4 meter er hvad de skulle have været... det bliver selvfølgelig rettet til, til opskriften. Jeg havde ellers alle opskrifter til bogen, men synes den passer så fint til de andre opskrifter.

Stjernerne og rolouen er perfekte, det har været rigtig hyggeligt at lave stjerner i flere farver, og lave beregninger til at deres placering i forhold til indtagninger er gode. Farverne er super gode, jeg er helt vild med disse 4 farver (ja jeg ved det grå er ikke en farve, men det kalder jeg nu den). Båndet fæstner jeg med en broche, ind til længde problemet er løst, på en eller anden måde, måske bare med nogle knapper.

4 kommentarer:

 1. Flot slå-om-bluse, du har lavet. Sjovt at følge den tilblivelse. Den må have været spændende at lave med alle de fede detaljer.

  SvarSlet
 2. Den har været så sjov at lave. En ting er jo når man er heldig og tingene passer sådan nogenlunde, og den enedelige form først kommer på plads under vejs... Det er noget helt andet når form og mål er forud bestemt. Når det er en bunden opgave til et kursus, går det jo ikke at lave noget helt andet. ;-)
  Jeg er glad for at du kan lide mine kreationer og min blog, tak for din interesse :-)

  SvarSlet
 3. hej Charlotte! den er altså rigtig flot- og dejlige farver alle 4! Stort tillykke med at din lækre gule trøje kom ud med hendes verden- drønede ned og købte bladet i frokost pausen idag :-) jeg glæder mig meget til at se hvordan din bog bliver...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.