søndag den 22. maj 2011

Nyt fra min teststrikker Katrine Marie

Katrine Marie og jeg tog til Helsinge i går, i toget der op gennemgik vi det hun strikker på for mig. Her er det tørklædet til håret. Det er strikket op i Filcolanas lamme uld, og perlerne er trukket på garnet. Jeg er rigtig godt tilfreds med det to farver sammen Gul og orange, i kanterne er der en anelse lys oliven grøn. Lyset i toget var godt, men jeg havde kun mit telefon kamera, så beklager kvaliteten. Klik på billedet, så kan i se det helt tæt på, og se de fine perler.

Dette er den mønstret bluse, rød og grøn er rigtig fin sammen. Blusen er i large, så det var vigtig for mig at mønsteret ikke blev alt for vildt, det er lykkes rigtig fint. Garnet er arwetta classic fra filcolana.

Neon taljetørklædet kom af pindene i går, jeg havde det på hele dagen, for at få det til at give sig på de steder hvor der daglige er træk på det. Grunden til at jeg gør det, er jo fordi der skal trykkes på det med tekstil farve. Tekstil farver egner sig bedst til jeans stof, de elastiske stoffer  er lidt mere besværlige at trykke på, men efter en del overvejelser, blev jeg enig med mig selv om at det her må være løsningen. Stræk på først, derefter tryk, og til sidst syr jeg palliet bånd på.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.