onsdag den 3. august 2011

TEX-stil messe i Vejle

Så er det lige ved at være oppe over. De sidste detaljer i bogen er ved at være på plads, der skal trykkes et prøveeks. til Messen i Vejle. Derefter beslutter vi hvor mange der skal i tryk. Jeg er så spændt, jeg ved allered nu at bogen kommer i enkelt forretninger, da jeg er blevet kontaktet af et par garnbutikker.
Det er med blandet følelse, at jeg er ved at være klar. I det ene øjeblik, er alt godt, og jeg har gode mavefornemmelser for at bogen vil blive godt modtaget, i det næste er følelsen skiftet, "hvem tror du egentligt du er, skrive en strikke bog, er du blevet gal?" Sådan svinger jeg mellem total fryd, og total ængstelse...
Ud over det, arbejder jeg også lige på en lille bundet opgave stillet af Filcolana. Den vil jeg fortælle om, en anden gang, lige nu er den ikke klar til at blive delt. (Det er ikke noget stort, bare en lille sjov ting).
Jeg forventer at kunne vise lidt flere billeder i løbet af de næste 14 dage, lige nu er de i fotobehandling.Til da må I nøjes med at nyde dette gamle RAW foto, som jeg har fået lov at dele med jer.
Og lige et lille Piiist.... Min næste opskriftsamling kommer til at have omdrejningspunk i Snedronningen og Grønland.... Mere om det en anden gang.

8 kommentarer:

 1. Nåmenaltså, jeg vil gerne forudbestille Snedronningen.....
  Glæder mig til vi ses i Vejle, eller måske allerede på søndag hos Rachel?
  knus
  SanneB

  SvarSlet
 2. Smiler Sanne du er sød tak :-)
  Jeg kommer kun måske på søndag, er i fredericia lørdag, og ved ikke helt om vi tager hjem lørdag eller søndag :-)

  SvarSlet
 3. Kære Charlotte,
  Dine designs er så smukke og så unikke. Jeg er overbevist om, at din bog vil blive taget rigtig godt imod. Jeg tror faktisk den bliver et hit! :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til din bog kommer! Men hvilken dato skal jeg sætte kryds ved? Du må da holde et launch-party her på den Sjællandske side, men plads til en kilometer lang kø til signering :-)

  Hilsen Anna (Babypusling på Rav.)

  SvarSlet
 5. Føler med dig, men det skal nok gå godt. Pøj Pøj
  Dorte

  SvarSlet
 6. Tak for de varme ord Rikke, Anna og Dorte. Dato for launch-party kommer efter messen, jeg skal lige vide hvor mange der skal i tryk. Dumt at trykke for få, dumt at brænde inde med for mange ;-)
  Det kommer til at ske et sted i KBH i september.

  SvarSlet
 7. Yes, så lykkedes det - jeg installerede Google Chrome, så kunne jeg se de faste læsere og tilmelde mig :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.