tirsdag den 16. august 2011

Tex-stil messen, August 2011 i Vejle


Fredag d. 12. gik dagen med at stille op, Nanna og Gitte har jo prøvet det før, og havde bare helt styr på hvordan det skulle være. Filcolana har meget garn, og mange modeller, alligevel, fik jeg en hel væg, 2 borde og 3 giner... Meget fornemt!

Vi fik hurtigt styr på standen, så alt var indbydende og lækkert... Og JA, jeg er da blevet forelsket i endnu en Filcolana garn, og har også nye 2 design opgaver, med deadlinen Januar 2012.  FEDT!


Og endelig kan jeg fortælle om, hvad det var jeg gik og strikkede på til Filcolana - En advents kalender, I ser den her, det er den violette med de pinke stjerner og gule bånd. Desuden er der et hjerte og en fugl, samt en hårbøjle. Af en eller anden grund bliv billedet af disse dårligt, så der må I vente. Glæd jer til Filcolanas jule tema, der er de sødeste og sjoveste nisser og julede ting.


Min væg!
Besøg af gode venner. Der kom mange forbi, tak for det.

Nye kursus og designs aftaler kom i hus, det bliver et travlt efterår. Allerede om 14 dage skal jeg til Aars under bøgen, hos Hønsestrik det glæder jeg mig meget til. Til vinter går turen til Ærø, til Fies strik i Søby. Karen Noe har bestilt et design i hendes Shetlands uld. Jeg har en løs design aftale med Sus hos Gepard, hvor jeg kan komme og hente garn, når jeg får en ide. Hendes Verden vil stadig gerne have mine designs. Og selvfølgelig sidst men ikke mindst Filcolana hvor jeg nu er en af de faste designere. Jeg kunne ikke være mere glad

14 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med din succes. Glæder mig rigtig meget til at se din bog.
  Lykke til

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de mange kontakter og arrangementer. Vi glæder os til at stifte bekendtskab med dig, både din bog og så fysisk til marts i Ry.

  SvarSlet
 4. Tillykke med successen! Det var hyggeligt at sige hej til dig, og godt at høre at weekenden fortsatte i det gode spor!

  SvarSlet
 5. Mange tak Piger.
  Jeg glæder mig enormt til respons på bogen, både når den kommer, og helt bestemt på min workshop i Ry til marts. Det var jo kun ganske kort vi fik talt Bodil.
  Velkommen som fast læser Ingerlise.
  Glæder mig til vi ses i morgen igen Karne.

  SvarSlet
 6. Tillyke, tillykke!
  Det har du fortjent.
  Du er nytænkende, og det trænger vi til.

  SvarSlet
 7. Tillykke med at det hele gik så fint.
  Og tak for besøget i butikken, det var godt nok hyggeligt, det gør vi forhåbentlig om igen i Januar :-)Der er jo nok et eller andet du mangler...

  Knus Hanne

  SvarSlet
 8. Fantastisk, Charlotte! Det er rigtigt dejligt at du får så meget god respons på dit fantasifulde design. Det bliver rigtigt spændende at følge!

  SvarSlet
 9. Tak Ann Hanne og Britt.
  Hanne, man kunne jo godt tænke sig at jeg kikkede forbi Garnhenksen i Vejle inden det bliver januar ;-)

  SvarSlet
 10. Skøn læsning - strikker som en gal - glæder mig til mere;-)

  SvarSlet
 11. Dejligt at høre, at jeres messe gik godt. Jeg var heldig at få tiltusket mig en gæstebillet til messen og blev vildt inspireret af at se filcolanas stand og især dit hjørne ;-) glæder mig meget til at din bog kommer i handlen, så jeg kan kaste mig ud i denne for mig nye teknik ;-)

  SvarSlet
 12. Tak Majer, jeg sidder netop nu og er ved at rette til efter at bogen er kommet fra 2. korrektur. Håber bogen vil leve op til dine forventninger :-) Jeg er rigtig glad for dine rosende ord, de varmer godt. Tak.

  SvarSlet
 13. Tillykke med den fine stand og din succes.
  Det var super hyggeligt at hilse på dig :-)

  SvarSlet
 14. Hej Trine, Jeg er glad for du kunne lide standen. Det var hyggeligt at mødes.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.