onsdag den 7. september 2011

Ellen Holm - Design

Ellen var med i Aars hos Hønsestrik. Hun viste hendes flotte klassiske designs frem. Jeg kan rigtig godt lide de rene linjer hun har i sit design. Ellen laver rigtig mange designs for Hendes Verden, så du har helt sikkert set hendes ting før. Jeg kan rigtig godt lide denne, som hun har designet for BC-garn.

Jeg skrev en mail til Ellen, efter jeg havde lavet blogindlæget, og spurgte om ikke hun ville sende lidt billeder jeg kunne dele med jer.-  Så her er lidt øj´n-godt fra Ellen Holm.
 Her kan du købe hendes opskrifter. Ellens opskrifter er at finde i mange af landets garnbutikker. Hendes Verden, bruger tit hendes flotte modeller.


4 kommentarer:

 1. Ja, der er mange fine Ellen Holm modeller. Den du viser her er da bare superskøn!!

  Jeg har lige købt garn og opskrift til hendes Karla kjole/tunika. Det er det første af hendes designs jeg skal strikke, men sikkert ikke det sidste!

  SvarSlet
 2. Jeg har også strikke en Ellen Holm. Hendes model Edith i en fancy lyserød i supersoft uldgarn. Den bliver dejlig her til vinter over en tynd bluse.

  SvarSlet
 3. Ja, det var nogle fine modeller Ellen Holm har. Desværre er hun ikke promoveret og trods megen indsigt i strikkeverdenen er jeg aldrig stødt på hendes navn og da hun ingen blog eller hjemmeside har, så har jeg ikke kendt hende. Det er lidt synd men også et valg fra hende side, tror jeg.

  SvarSlet
 4. Danmark har mange fantastiske designere, som vi ikke kender til. Men når bare vi husker at blogge om dem, mon så ikke flere vil kende dem?

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.