fredag den 11. november 2011

Hemmelige luffer del 2 og billeder af del 1

NYT link til Luffe nr. 2 Der er nogle få der har haft problemer med at finde linket, eller at åbne det. Håber alle kan åbne dette, ellers prøv igen, det kan "klumper" i e-transporten.
Vi er som sagt over 200, jeg tror vi nærmer os de 250 der strikker på de næsten hemmelige luffer, derfor kan jeg ikke besvare alle mails. Der er masser af hjælp at hente på andres blogge, og på facebook siden Jeg forsøger at linke til de blogs, hvor der er vejledninger til det vi strikker lige nu, præcis som jeg gjorde til del 1.

2. del af de næsten hemmelige luffer ligger klar til download i højre side af bloggen. Over 200 er tilmeldte vores strikkefællesskab, så lille vil jeg ikke længere kalde det.
Del 2 består af 2 farvet strik i farve A og B, hvor den lyse er dominant. Der er udtagninger over tomlen, og indtagninger over toppen. Der skal strikkes på begge luffer. Det er dog hurtigt gjort.


Over tomlen bruger du ekstra garn, til at strikke det der bliver din åbning.


Husk at strikkr lufferne modsat, begge sider er tegnet i diagrammet, men der kan jo ske ting så man glemmer hvilket diagram man startede med. ;-)

Og her kommer så ugens billeder, som jeg har fået sendt på min blog, samt en blogliste, fra de der har ønsket at få deres blog på.

Blogliste:
Det var de bloglinks jeg fik på mail, er din blog ikke på, så mail mig og jeg sætter den på :-) 
Tak for den første sjove uge, med den svære liggende maske.
Vil du have dit billede og blog på næste uges fotoparade, så send mig billedet som fil, gerne lille, og et link til din blog
Og så må vi ikke glemme Hanne, med den gode foto hjælp.http://www.syenlap.dk/
5 kommentarer:

 1. Fedt at komme igang med næste del. Jeg kan bare ikke få det til at passe. Jeg prøver at beskrive det.
  Jeg læser diagrammet som at man skal strikke to trediedele af mønsteret til den ene handske. Der er 64 masker incl. de gule masker. Men som jeg ser det på dine strikkede handsker, er der ikke strikket det gule felt med. Derfor tror jeg at man skal tage ud til 56 masker på første pind og ikke 64, og strikke uden det gule felt. Er det ikke sådan man skal forstå det?

  SvarSlet
 2. Jeg kan hellere ikke få det til at passe, med lige nøjagtig samme begrundelse som Elsebeth.

  Glæder mig til at se lyset :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne melde mig i koret her. Jeg har taget ud til 56 masker i begyndelsen, og tager så ud efter diagrammet. Jeg er helt lettet over at der er flere som ikke kan få det til at passe, og at det ikke bare er mig der er fatsvag.

  SvarSlet
 4. Kære alle, linket er nu med rettelser, det er 56 masker der skulle være og tages ud over tomlen til 64, jeg sov vist lidt mens jeg talte, men kan se I har løst det så fint på facebook.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.