søndag den 4. december 2011

Lidt Advents ekstra til jer alle


På Sidsel Sangild's blog På krogen, fandt jeg opskriften til disse skønne hjerter. Det er lidt en stående joke at jeg ikke kan hækle, og det kan jeg altså heller ikke, jeg fatter ganske enkelt ikke hækleopskrifter... Men med Politikens nye strikke og hæklebog, og Sidsels skønne opskrift, sprang jeg ud i det.


Og som I kan se, fik jeg hæklet en del 15 hjerter er det blevet til... Og tiden.... 2 aftner, jeg siger jer det er et hurtigt hjerte... Sidsel anbefaler at man bruger et tykt uldgarn, så jeg valgte straks mit yndlingsgarn, nemlig Peruvian Highland wool fra Filcolana garnet kan du købe lige her smukkere farvekort findes ikke. 


Det skønne ved Peruvian Highland wool, er de mange farver den findes i. Jeg har valgt at bruge gul 223, orange 215, 803 og 256, rød 225 og 218, pink 271 og rosa 187.

Jeg håber I vil nyde Sidsels skønne hjerter lige så meget som mig,

9 kommentarer:

 1. Til lykke med de nye færdigheder!! Fineste hjerter.

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker også tillykke med de nye færdigheder.
  Hækling er jo ikke svært for den som kan (mig).
  De er bare søde de små hæklede hjerter du har lavet.

  God søndag til dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hvor herligt sådan at kaste sig ud i nye færdigheder :o)
  flotte hjerter .
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Flot Charlotte. Hækling er super hyggeligt og nemt. Knus :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en sød opskrift - den må jeg da lige afprøve :-)
  Og mht. til dine hæklefærdigheder, så kan jeg kun gentage, hvad min mor altid sagde til mig: "Man kan, hvad man vil" - og det kunne du jo, kan jeg se :-)
  Knus fra Pia :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med de nye færdigheder. For to år siden kunne jeg heller ikke hækle,og jeg forsvor at jeg aldrig kom til det. Men der var et projekt jeg gerne ville lave og det skulle hækles. Så jeg købte hæklebogen af Sys Fredens og gik i gang. Og det er jo ikke så svært. :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.