lørdag den 17. september 2011

Udstilling og bogudgivelses fest


I går var en sand festdag, jeg var inde hos Sanne i butikken - Rasmilla på Hallandsgade, Amager. Sanne er en god strikkeveninde, som jeg mødte i 2007 på webstrikkernes årlige strikkefestival. De fleste af jer kender nok Sanne og hendes web-butik. Om ganske kort tid åbner Sanne en fysisk butik, på Hallandsgade. Min bog kommer bla. til salg i Sannes butik, butikken bliver også mit fjernlager, for de der ikke forhandler Filcolana.


Det er lidt vildt, Sanne og jeg er jo begge vildt spændte, hun på butikken, og jeg på bogen... Jeg mener jo ikke hun har noget at være nervøs for, det bliver en super cool butik, hvor der er nogle gode garner, fede bøger at kikke i, mens man slynger sig i hendes hyggelige strikke hjørne, med en bog eller strikketøj.


Bogen er i tryk, og bliver klar omkring kommende weekend, derefter  skal bogen transporteres ud i butikkerne, udgivelsesfesten bliver i sidste uge af september, en hverdags aften. Invitationen, kommer her på bloggen, når jeg er helt sikker på at bogen er klar fra tryk. Venter i spænding, drømmer de særeste drømme, så som halvdelen af alle opskrifter er på engelsk, og at jeg som fejl ikke har fået rettet dette... at en side vender på hovedet... osv...


Dagene til bogen er klar til at blive mødt af verden, går uendeligt langsomt, så en dag hvor man trækker i strikkearbejdstøjet, og hjælper med at pynte butik med egne designs, er en forfriskning.


Sanne åbner i samme uge som jeg udgiver bogen, så allerede i weekenden kan i købe garn hos Sanne. og se lige der bag blusen, der er alle Arwetta Classic alle nogen og 50 farver. og sådan er det også med Indiecita,  Peruvian Higland wool og Natur ulden, hun har alle de skønne Filcolana farver. Ud over det, er der Rasmilla garn, Rauma, kastanie kits Canard og nogle garner jeg har glemt navnet på


Der er knapper i små glas, og det er bare for hyggeligt, for en knappe elsker som mig. Bag Luong blusen, ses Sannes Yndlings garn, nu også i tyk-tråd, den er super lækker, og dejlig blød.


I reolen står Kastaniestriks, søde kit's. Dem er jeg helt vilde med. Jeg har strikket nogle høns engang for længe siden, og fra Sanne fik jeg 3 huse i gave, tilbage i 2008. De står stadig i stuen og pynter. Og når de er for støvet, ryger de bare i vaskemaskinen.


Klik på billedet her og se info om Sannes åbningsfest. Hold øje med bloggen, dato for bogfest kommer meget snart.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare spændende - både for dig og for Sanne. Held og lykke til jer begge to :-)

  SvarSlet
 2. Den ser godt nok spændene ud Sannes butik.
  Det samme gør dit strik, glæder mig vildt til at se bogen ;)

  Yt

  SvarSlet
 3. Uh hvor fedt! Totalt spændende :-D
  Bliver 25 i november, og din bog plus garn til Garam Masala står aller øverst på ønskelisten :)

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor ser det spændende ud!
  Både butik og din udstilling!
  Ærgerligt at der er så langt fra Århus!
  Den butik skal da helt sikkert huskes næste gang jeg kommer til staden :-)

  SvarSlet
 5. Det bliver så spændende!!


  Og så spørger jeg lige hvorfor jeg bor i Jylland....... Hm.....

  SvarSlet
 6. Ihh tak piger, i er søde. Jeg kan godt sige min mave er helt proppet med sommerfugle, og jeg er super nervøs.
  Yt
  Jeg er ved at lave strikkeprøve til jer.
  Tak Anne
  Sascha håber da du får den, 25 er kanel og den oser af kanel ;-)
  Tine
  Fandango har bestilt bog, så mon ikke du når at kikke i den ;-)
  Lea De jyske butikker har bestilt mange bøger, hvor i Jylland, så skal jeg lige guide til nærmest Garn pusher.

  SvarSlet
 7. hvor lyder det spændende - både med bog og butik. Jeg er ny her på bloggen - men må straks melde mig under fanerne, så jeg kan følge dine modeller, og se hvad der sker i jeres projekt.
  held og lykke med det.
  hilsen Mona

  dqpage.blogspot.com

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.