mandag den 6. februar 2012

Design bykaae for BC-Garn, og opskrifter der ikke skriver sig selv


I denne uge kommer der garn fra BC til et design de har bestilt. Jeg skal strikke i babyalpaca, opskriften bliver lavet til teknikken gobelinstrik Er man uerfaren med flerfarvestrik, kan gobelinstrik faktisk virke ret nemt se bare videoen her del 1 del 2. Trøjen bliver som sagt strikket i teknikken gobelinstrik, og selvfølgelig i et væld af farver. Modellen kalder jeg for Persisk-Nordisk remix. 


6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg elsker dit fyrværkeri af farver. Har erhvervet mig din bog, og sidder og bladrer rundt i den og tager tilløb til at prøve en af modellerne. Hurra for den er med spiralryg! :)

  SvarSlet
 2. Tak for gode links. Har strikket i denne weekend! Oh... fyldt med fejl, men det tilfører det blot en vis rustik charme. Har forsøgt mig med noget farvehalløj (men laaange tråde på bagsiden)og nu tror jeg jeg vil lave lidt intarsia på forstykkerne af Lunas strikkede vest. Har også leget med en anden teknik som jeg vil vise dig på torsdag, hvis vi ses - den tror jeg du vil elske :-) (du kender den muligvis i forvejen, men hvis ikke du gør...)
  Kh Sidsel

  SvarSlet
 3. Det lyder bare helt vildt spændende. Håber at se det hele på din blog ;-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en imponerende arbejdsindsats - som oven i købet vil blive /er blevet til glæde for rigtig mange. Tak for det.

  SvarSlet
 5. Hold da op det lyder til at der er nok at se til i det Kaae´ske hjem - rigtig god arbejdslyst. Det er kærkomment at vinterferien er nær ;O)

  SvarSlet
 6. Tak for de søde hilsner.
  SmilendeSusi, det glæder mig du har købt min bog, og er glad for spiralen. linker til din blog i min blogroll, for den er da for hyggelig.
  Jeg glæder mig i den grad til at garnet kommer med posten. Er spændt på om det jeg har tænkt, kommer til at virke i gobelinstrik.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.