mandag den 12. marts 2012

Fiberfest i Ry


Mandagmorgen, endelig er det tid til at dele alle de skønne billeder med jer. Fiberfesten i Ry var for FED, der var bare styr på sagerne. Jeg fik tildelt dette skønne klasseværelse, med smartboard og gode møbler. KBH kommune, her kunne I lære lidt, tag på studietur i Ry og se hvordan de får det til at hænge sammen... Nå ikke noget lærerbrok fra mig.


Som I ved var jeg meget tidligt oppe (04:00) med taxi kl. 05:00, i S-toget kl 05:36 og i Ry kl 08:41, klar til undervisning 09:30. OK det var en dårlig plan, jeg indrømmer nu... Næste gang jeg har tidelige workshops i Jylland, sover jeg der!


Bodil bød velkommen, over 600 kikkede forbi Mølleskolen i lørdags. Jeg er imponeret, det er vildt så mange strikkere vi er, og så mange der bare elsker at komme ud.


Første hold var fuldt booket, og sikke en fest vi havde. Andet hold var ikke helt fyldt, så her troede jeg festen ville slutte, men nej - det var bare en lang fest. Nyd resten af billederne, og se hvor gode mine kursister var til at vælge farver, strikke bobler, og i det heletaget til at hygge sig. TAK for en god Fiberfest!Elsebet havde lektier med - Garam Masala ;-)Lyn strik


Mere lyn strik

Og alle jer der venter på mail, den kommer i eftermiddag.

6 kommentarer:

 1. Øv sikke en skam jeg ikke kunne komme og være med. Håber arrangørerne har mod på at arrangere det igen, og så lader jeg ikke chancen gå forbi mig igen!!! Ser ud til at have været en fantastisk dag ;-)

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Håber at jeg kan næste gang. :-) Skønt at strikke med farver

  SvarSlet
 3. Åh nej - en workshop der ikke var fyldt op ?
  jeg valgte jo netop at springe fiberfesten over, fordi jeg kunne se din workshop var overtegnet :o(
  (har også et stykke vej at køre fra Nordjylland)
  Nå - men chancen kommer forhåbentlig igen næste år. Jeg kan se I har haft en super dag.
  Men ja- jeg kan godt forstå du vil overnatte næste gang. Det er godt nok tidligt at skulle op.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte.
  Mange tak for en super workshop og ikke mindst din tålmodighed. Vi fik meget sjov ud af, at skulle spytsplejse, men hold da op som du har åbnet mine øjne for at kunne lave nogle sjove og specielle ting. Tak til alle som var med til at gøre formiddagens workshop rigtig hyggelig.
  Kærlig Hilsen Karina.

  SvarSlet
 5. Det ser fantastisk ud Charlotte:))

  Kh. Stine

  SvarSlet
 6. Jeg har nu sendt mail til alle der var på workshoppen, har du ikke fået, så send mig en mail på knitting@bykaae.dk

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.