tirsdag den 10. april 2012

Air line og ballerina


Jeg er rigtig godt tilfreds med det endelige resultat, bagstingene omkring stenciltrykket får det hele til at gå op i en lækker harmoni.


På ballerinaen er der endelig noget at vise, nemlig lag 1, og starten på lag 2. Det er en nederdel der kommer til at tage tid, for at give en god strutkjole effekt, er der knap 600 masker på pindene inden kniplingstrikket, strikkes på til sidst for at give en fin og feminin kant. Der kommer endnu 2 lyse lag, og så kommer der et stykke man kan vælge at tage over nederdelen, efter behag. nederdelen kan gejles helt op og bruges som udklædning eller som sommernederdel.

Nederdelen er strikket i yndlingsgarn fra Rasmilla, der er en lækker tynd uld/bomuld garn der er rigtig fin og blød. Personligt har jeg aldrig været til bomuld, men i bladingen med uld, er jeg helt vild med den, og har en fornemmelse af at der også er en voksen kjole på vej i garnet... En lækker tynd luftig og let sag, tegnes for mit indre blik.

5 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det hele superskønt ud! Desværre er ynglingsgarnet fra Rasmilla nok lige lovlig tyndt for mig, men til den skønne model kan garnet jo ikke være meget tykkere.

  SvarSlet
 2. Air Line er så flot. Lige det der skulle til for at det sidste kom på plads.

  Ballerina skørtet er en rigtig fin sag, Jeg er helt vild med den og en lækker farvekombination. Den glæder jeg mig til at se færdig. Kommer den til salg her på siden ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Ser ud til den vil bestå struttesten af min datter :-)

  SvarSlet
 4. Min "fanhed" over for dig og dine evner bliver kun større og større.

  Orv, manner, hvor jeg synes flyvervesten er sej og jeg kender to tøser, der ville elske at have ballerinaskørt på.

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte - hvis du har behov for en teststrikker på nederdelen til str 6 år, melder jeg mig gerne :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.