torsdag den 5. april 2012

Drenge vest med broderi og stenciltryk


Mens kjolen tørrede, slog jeg op til en drenge vest. Det tog ikke mange strikke timer, før end den var af pindene. Nu brodere jeg kant, og tegner mit stenciltryk. tanken er at trykket skal være et billede af en papir flyver. Igen er det Peruvian Highland wool fra Filcolana. Jeg brugte de fleste farver, som der er brug i kjolen, jeg undlod rød og gul, i stedet tilføjede jeg grå og syrergrøn, personligt synes jeg det er lidt frækt med orange og pink til en dreng. Hvad synes I? 

6 kommentarer:

 1. Jeg syntes at den er SÅ fed!!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med din drengevest og tror jeg kender en dreng og en drengs mor der ville blive såååå glad dor en look a like:-)

  SvarSlet
 3. Den er for cool og du kan sagtens bruge de farver til en dreng.
  Jeg er selv vild med kombinationen af lime og lilla i øjeblikket.

  SvarSlet
 4. Fedt m knald på drengestrikken:-)

  SvarSlet
 5. Den er virkelig super cool! Lige sådan en jeg vil proppe mine 6 & 8 årige knejer i. Den mindste har i forvejen en stribet trøje med både pink og orange neon i, det skal da absolut ikke være kedeligt bare fordi det er til drenge ;)

  for sgu, jeg kan bare aldrig se hvad der står i det ord man skal afkode :S, nye linser måske :D

  SvarSlet
 6. Den er så fin din drengevest og farverne kan man sagtens bruge :-) Nu er Rasmus lidt for stor til sådan en vest, men jeg kunne sagtens se en lille sød,fræk, sej dreng i den :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.