onsdag den 4. april 2012

Stencil og broderi


Det skrider godt fremad med min første børnemodel, kjole str. 2 år. I går blev jeg færdig med at hækle kanter og lave stenciltryk, I dag skal der broderes. Når jeg trykker på strik, bruger jeg Pallet fra Panduro, fordi jeg trykker meget køber jeg min farve i liter, og kun primær farver, + sort og hvid. jeg blander selv de farver jeg skal bruge. Men til de der ikke trykker meget, men bare gerne vil prøve det, anbefaler jeg denne pakke med farver. I modsætning til tryk på stof, stryger jeg ikke fra bagsiden, men fra forsiden, med 2 viskestykker over (og uden damp) jeg stryger på lav varme i 5 min.
Kjolen er strikket i Peruvian Highland wool fra Filcolana, et godt solidt uldgarn, som jeg i den grad nyder at strikke med. Jeg nyder de mage farver 48 i alt, det er et garn til en god pris, hvilket betyder meget for mig. Det er ofte jeg kun bruger 20 g af et nøgle, og bruger mange farver. Så tak til Nanna, fordi du har udtænkt et garn til os, der elsker god kvalitet, gode priser og elsker mange farver.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fedt og inspirerende! Jeg må i Panduro inden de lukker, så jeg også kan nå at lege lidt her i påsken! <3<3<3

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte.

  Hvor er det bare skønt at se du har givet dig i kast med børnemodeller - lige noget en mor til to piger på 2 og 3 år nyder :) Har du planer om at lave en børnebog med strik, for så ville det da helt klart være en ting jeg ville glæde mig til og vente på med spænding :) Synes det er så skønt at du elsker farver og bare giver dig i kast med hvad nogen ville kalde uortodokse sammensætninger - men er da det der gør tilværelsen sjov, at man kan sætte kulør på alting, hvis blot man tør :)
  Mange knus fra Lene

  SvarSlet
 3. Ja det er en børnebog, eller rettere 2, der kommer som PDF download... Jeg er meget glad for at der allerede nu er nogen der glæder sig til at den kommer. :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.