søndag den 22. april 2012

Weekendens store overspringshandling


Jo, jeg ved det godt, det var IKKE meningen at jeg skulle strikke Ballerina i weekenden, jeg skulle strikke på BC-Trøjen.... Og så skulle der ordnes altan. Og hvad blev det til? "hmm  altså i næste uge, med start mandag, der strikker jeg BC, og ikke andet, det lover jeg" Strikke djævlen har taget i mig, og mit strik er 100% lyst betonet, jeg nyder de dejlige farver fra Rasmilla, og blander fluks luksusgarn ind i projektet, farven er nemlig lige det der mangler. Skulle jo nødig enden med en hel rød ting. Det gule lag, er nu ikke skørtets sidste lag. Der skal strikkes endnu et lag. De mange flæser tager også sin tid, når mere end 600 masker skal blive til en flæse over 14 masker, ja så bliver den ikke strikket på en weekend. I alt strikkes der flæser over 2500 masker... Det bliver så perfekt.7 kommentarer:

 1. Overspringshandlinger længe leve... Her får jeg også sat mig med strik før alle huslige gøremål og vupti er der gået flere timer med dejligt strik.
  Hvor bliver dit ballerina skørt super skønt - lækre farver! Elsker rasmilla-garn! Glæder mig til at se det færdigt ;-) Som jeg jo altid gør med alle dine fine projekter ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg pudser glorien, for jeg har både gjort rent og vasket tøj, inden jeg satte mig med strikketøjet. At det så ikke er ret tit, det foregår i den rækkefølge snakker vi ikke om.

  SvarSlet
 3. Det ser fantastisk flot ud - lige noget fo min datter !

  SvarSlet
 4. Det ballerian skørt ser så fint og lækkert ud.... Hvorfor er det kun små piger der må få noget så fint ?

  Hurra for overspringshandlinger. Det gør en glad.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Den ser virkelig spændende ud

  SvarSlet
 6. så er ballerinaskørtet pakket i sin strikkepose, så der går lidt tid før I får mere at se... Tusinde tak for at I i den grad opmuntre mig til at strikke mere på den. Glæder mig til at vise det færdige resultat snart. Og Lis, mon ikke den kan strikkes i voksen også. Overvejer bestemt at lave en voksen model til Ravelry-salg.

  SvarSlet
 7. Det ser spændende ud, glæder mig til at se skørtet i fuld figur

  Stine:)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.