onsdag den 18. april 2012

Yogi pants - til børn


Der er kommet rigtig mange efterspøgelser på, om ikke jeg ville lave en opskrift til Yogibukser i børnemodel - så hjernen blev lagt i blød, og jo, det vil jeg faktisk gerne. Disse er strikket i Gotlandsk pelsuld fra Filcolana. En model til børn, hvad skal den strikkes i, Jeg tænker Arwetta Classic eller Lammeuld... Men hvad tænker i der rent faktisk har børn, og strikker til dem???

9 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg tænker at Awettaen er mest slidstærk, og der er jo mange fantastiske farver. På den anden side, så er mine børn rigtig glade for at gå i strik lavet af lammeulden, men det er selvfølgelig trøjer, som slidmæssigt ikke kommer ud for samme belastning som busker. Jeg tror jeg ville vælge Awettaen.

  SvarSlet
 2. Jeg vil også mene det skal være arwetta. Lammeulden er mindre slidstærk og skal iøvrigt også håndvaskes af alle os, der ikke har en vaskemaskine med håndvaske program.

  SvarSlet
 3. Jeg tænker slidstyrke og klare farver og let rengøring evt skægge lapper på knæene til forstærkning

  SvarSlet
 4. Jeg ville uden tøven vælge Arwetta. Nu har bukser jo med at blive "voldbrugt", og børn kravler glad og gerne rundt på knæene, selvom de er blevet "gamle", så bukser må kræve lidt slidstyrke...

  SvarSlet
 5. Min første tanke var også arwetta pga brugen af materialet. Jeg har piger, men de er i den grad begge gode til at kravle rundt osv - de er helholdvis 2 og 3 år - tænker at jeg lige måler deres fødder imorgen og skriver dem til dig charlotte hvis du stadig er interesseret? :)
  Knus Lene

  SvarSlet
 6. Merci, blød, varm og slidstærk. Halv pima bomuld, halv merino.

  SvarSlet
 7. Overvejer nu en Arwetta classic måske dobbelt tråd... Der må strikkeprøver til. Tak for alle de mange gode bud

  SvarSlet
 8. Jeg ville vælge noget der var uden uld... ellers vil det være spild af min strikketid....

  SvarSlet
 9. Hvad med en blanding af halvt uld, halv bomuld? Det strikker jeg næsten al børnestrik i pga. blødhed og lidt mere formfasthed end ren uld. :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.