onsdag den 23. maj 2012

Dejlige striber


For nogle år tilbage fik jeg et dejligt kæmpe sjal af en sød kollega. Mit klasse værelse er piv koldt om vinteren, så da hun gik på pension, arvede jeg dette skønne hjemme strikket sjal, der kan vigles 2 gange om min krop. Det er dejligt at arve andres hjemmestrik. Det sjove ved dette, er de mange garner der er brugt i striberne, dette er virkelig et rest-garns projekt af den seje slags.Det der er rigtig fint ved sjalet, er at den har, et elastisk bånd opslag turbular cast on) det har en fin kant, med løs af masker, og udtagningerne danner et lille mønster. Der er virkelig kælet for detaljerne på dette sjal. Tak Hanne for det dejlige sjal.

4 kommentarer:

 1. Sejt sjal ..
  og med den historie kan jeg godt forstå du værdsætter det sjal særligt :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Det er sikkert også blevet givet til dig med hjertet, så derfor har det større betydning for dig også, end hvis det bare var et købens du havde fået fordi du klagede over at du frøs.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Dejligt når resterne bliver brugt til noget smukt og brugbart:))

  SvarSlet
 4. Øver mig i øjeblikket på at bruge rester, måske et sjal kunne være en mulighed, på den skole hvor jeg arbejder kan det også godt være koldt i nogle af lokalerne om vinteren og ikke mindst efter en ferie eller weekend.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.