onsdag den 2. maj 2012

gave fra Lene


I søndags fik jeg gave af Lene a k a strikkemutter. Et super flot armbånd i Kaae'sk stil, strikket efter Dhaniya diagram i Kauni. Er det ikke bare flot? Tak Lene


6 kommentarer:

 1. Det er et superflot armbånd, men også et flot strikketøj du har gang i. Tillykke med huset. Hvis du ikke kan lide dit lyslilla træværk kan du da bare strikke et overtræk. Så kan man da se det er dit hus- og iøvrigt ligger det jo aldeles skønt. Vi har boet ved havet i over 30 år og jeg skal hver dag ind og kigge ud at et bestemt lille vindue. Jeg plejer at sige at det er " mit hav" det lille stykke jeg kan se ud af det lille vindue og i de 30 år har det aldrig set ens ud, så glæd dig- der er en stor variation og inspiration i vente. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Fantastisk gave og vidunderligt armbånd :-) Det må være dejligt at se, hvordan dit strik får idéerne til at myldre frem hos andre :-)

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte.

  Selv tak for en dejlig dag i Uldstedet i søndags og velbekomme med armbåndet :) Håber du bliver glad for at bruge det :)

  Er som sagt gået i tænkeboks angående dit design fra halsrøret og pulsvarmerne og har fundet en masse jeg er nødt til at afprøve i Kauni garn, så regner med at jeg hen af vejen sender dig billeder / lægger billeder ind på min blog, så du kan se hvad jeg har fået ud af dine oprindelige idéer :) Og så kan du jo altid tage nogle af idéerne "tilbage", hvis du får lyst ;) Det er jo til syvende og sidste dit værk der bliver fortolket til mine versioner.

  Knus Lene

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot, sikke en god og sjov ide, det er altid fedt at opleve strik der hvor man ikke lige forventer det.

  SvarSlet
 5. super flot og cool! og tillykke med huset, det ser da godt ud og jeg tror din kreativitet vil komme til med at køre helt vildt :)

  SvarSlet
 6. super flot og cool! og tillykke med huset, det ser da godt ud og jeg tror din kreativitet vil komme til med at køre helt vildt :)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.