fredag den 8. juni 2012

ombygning


Muren der blev brudt ned i sidste uge, har fået støtte. Vores bjælke er kommet, og blevet sat op, den er bare så fin. Nu venter vi bare på loft, så det kan blive sat op. De blå stænger (soldater hedder de) bliver fjernet i dag... Hvor jeg dog glæder mig til at have en stue, det bliver et super fedt rum... Det vi mangler er som sagt, loft, og så vil vi male murstene, de er gule lige nu, vi vil male dem hvide. Er der nogen der har erfaring med det?
Så er der så også lige køkkenet, der skal vi have flyttet køleskabet over på den anden side i et højskab, det kan jo ikke stå lige der midt i det hele, og fylde. (Vi har besluttet os for et mindre et). 

4 kommentarer:

 1. Det bliver så fint ;)
  Bare lige et husmor råd, køb ikke et for lille køleskab, hvis I spiser grønt. Det fylder nemlig det grønne.

  Yt.

  SvarSlet
 2. Lækkert rum I ser ud til at få ;-) Første gang du nævnte det med køleskab og skabsplads tænkte jeg, hold da nu op... Kan man have for meget skabsplads???? Jeg kan godt følge dig i at til 2 mennesker er køleskabet måske for stort, men når I nu har det, og I får gæster eller måske om nogle år bliver flere i familien (nu I har huset til det...), så er det godt nok én af de ting der er rare at have.... Huset er vel i bund og grund også for stort lige nu til 2 mennesker, for det ser jo ikke ud til kun at være på 100 m2. Bare lidt strø-tanker udfra egen erfaring. Jeg glæder mig til at følge med i projektet. Elsker at se hvad folk får ud af et ældre hus, og får sat deres eget præg og ender med det skønneste hjem ;-) God arbejdslyst og god weekend!

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud- dejligt at få lidt lys og malet hvidt.Det gjorde vi også da vi flyttede ind i sin tid og så kommer der efterhånden farver på - de kommer lige så stille listende ind. Her er stuen nu majsgul- reolerne hvide og soveværelse og arbejdsværelse lyst grønt- ikke skarpt men en sart æblegrøn - køkkenet er lyseblåt og birk osv. Men det er noget der dukker op med tiden når man synes man trænger til forandring. Vi har boet her i 30 år til sommer. Mht mursten har jeg ikke prøvet det m en tror de er svære at male hvis fugerne er dybe og jeg tror fugerne skal grundes for de trækker mere maling end selve murstenen. Derfor ville jeg male fugerne med grunder og derefter male det hele med en meget langhåret malerrulle. Ellers ville jeg spørge en maler hvad man gør.

  SvarSlet
 4. Lækkert rum I der får. Mine forældre har lige fået malet en gul murstensvæg hvid - af en maler. Der er nemlig noget med grundig afvaskning, primer, grunder og maling for at de bliver godt. JEG ville helt klart få et bud fra en maler ( mine forældre gav kr. 2900,- incl. moms for en gavlvæg)husk arbejdslønnen kan trækkes fra i skat :)
  VH
  Pi@

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.