lørdag den 28. juli 2012

Bliver det mon en regnvejrs lørdag, eller holder DMI ikke?


Uanset om det kommer til at regne eller ej, er min arbejdsdag nok mest inden for i dag. Jeg skal have gradueret og skrevet opskriften til Bohemian poncho, og jeg skal graduere Støj helt færdig, det er nogle timer bag skærmen. Her er det et billede af min første snoning tegnet i excel, jeg er ret stolt, over at det kunne lade sig gøre.


Så skal City chic leggies nr.2 strikkes, så der er et par, opskriften bliver nok ikke skrevet ind i dag, men man ved jo aldrig, hvis regnen høvler ned så kan det jo godt være.


Vinduet på badeværelset skal slibes, grundes og males, og skal det have ligeså mange gange som alle andre gamle vinduer her i huset, ja så er det 5 -7 lag...  Mens jeg maler og arbejder, er Michael i gang med at lægge gulv det er jeg meget spændt på hvordan det bliver. Nu er det jo gået godt med alt det andet, så mon ikke også han kan klare det.


Planen er også at der skal tages billeder af Bohemian poncho og Sjals tørklædet for Mohair by Canard, og af Støj for Filcolana. Det er dejligt at kunne vise lidt billeder inden det sendes ud til grossisten.


I går fik vi malet gangen oven på, og skråvinduet over trappen. Det var et kæmpe arbejde, Michael på stigen, og mig der holdt, et rigtig træls malearbejde skulle jeg hilse at sige.

1 kommentar:

  1. Får du overhovedet hold ferie Charlotte? Knus Helle, vi ses d. 8. Til seminar

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.