mandag den 30. juli 2012

Cardigan med et twist for Filcolana - forsøg -> fejl


Nu håber jeg at jeg kan nå at strikke denne her op igen inden messen. Min Cardigan med et twist for Filcolana, der er inspireret af Annie's cardigan fra Beeing human.


I vinter strikkede jeg den i Naturgang og indiecita, netop fordi jeg gerne ville have et meget voluminøs udtryk. Strikkeprøven indikerede ikke at det ville blive et problem. Men opstrikket - tak spids, den er tung som et ondt år, og slasker, holder ikke formen, og er i det hele taget ikke for god.


Nu vil jeg strikke den op i Peruvian highland wool og Indiecita fra Filcolana i den dejlige orange farve 215 gulerod. Mønsteret bliver det samme, forstykket øges i længden, og ærmerne skal der arbejdes en del på. Så god strikkefornøjelse til mig :-)

Jeg blev forresten spurgt til i en kommentar i går, om hvordan jeg laver mine mønstre, jeg bruger en sy bog, ny mønster konstruktion for kvinder, og en masse grundmønstre fra strikkebøger, så som 500 hul mønstre osv. Når jeg bruger en konstruktionsbog til syning, er det fordi, jeg kunne lave symønstre føre jeg kunne lave strikkeopskrifter.

1 kommentar:

  1. Spændende cardigan. Jeg kan nu godt lide den pink. Det er den du har haft på på job ikke? Knus Helle

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.