fredag den 13. juli 2012

Når lærken slår sin trille - design forslag


I starten af ugen aftalte jeg med Marianna fra BC-garn, at jeg skulle komme med et design forslag til en nederdel. Jeg gik til tegnebrættet og tegnede en kort sag, med høj tilpasset talje, sving i skørterne, og et lille sødt fuglemotiv for neden. Nu venter på på svar, bliver det go eller no go.  


Garnet er ikke valgt helt endnu, enten bliver det Alba eller Allino Jeg kender ikke garnerne, så venter spændt på testgarn. 

11 kommentarer:

 1. Umiddelbart ser den i hvert fald super cute ud!!
  Håber der bliver arbejdet videre med den!

  SvarSlet
 2. Hvis det er til en pige er den sød og en model jeg ville overveje - som voksenmodel er jeg nødt til at sige, at det for mig ville være "no go"

  SvarSlet
 3. Rigtig sød, men er enig med ovenstående. Jeg ville jo blandt andre være alt for gammel til sådan en model. Men jeg har to børnebørn der ville elske at få sådan en.

  Øv du ikke kom i går, men sådan er det jo når der skal håndværkere i huset :)

  SvarSlet
 4. Allino er et dejligt garn. Jeg har strikket Anette Danielsens Solar Plexus i det. Jeg ville dog ikke selv bryde mig om en nederdel. Til mindre piger er det ok.

  SvarSlet
 5. Allino er et dejligt garn. Jeg har strikket Anette Danielsens Solar Plexus i det. Jeg ville dog ikke selv bryde mig om en nederdel. Til mindre piger er det ok.

  SvarSlet
 6. Hmm, den skulle man nok lige se på en (vel-)voksen model, før den røg i kurven.. Er ikke lige den, der flasher skankerne, hvis jeg kan undgå det.
  Men fuglemotivet er da super cute og kunne være ret funky på en (lidt længere) kjole eller noget..

  SvarSlet
 7. For mig er den også no-go, modellen er sød til et barn er jeg sikker på, hvis det er en lille en på 3-4 år.

  SvarSlet
 8. God feed back, overvejer lige lidt mere længde. Det er vist bare i storbyerne det super korte er meget hipt... Selv er jeg til noget lidt længere, mine 2 sælhunde (lår) er ikke særlig pæne i kort.

  SvarSlet
 9. Den er i hvert fald sød med det fuglemotiv.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Synes den er superhip - så jeg sier GO! Er heller ikke glad i å bruke den lengden selv, men synes det er veldig fint til de som kler det. Hvorfor ikke lage to varianter, en superhip og en litt lengre til oss som ikke er så hippe lengre...

  SvarSlet
 11. Jeg synes ellers selv, jeg er forholdsvist "storby-hip", på damemåden :D, men tænker, at mange af os strikkere måske selv, hvordan siger man det pænt, ikke er de yngste, mest up-beat eller dem med de smækreste lår. Jeg er i hvert fald ikke :)
  Men måske ville det hjælpe at se en færdig model (på en voksen dame), ikke kun forestille sig den, for måske er den bare pivflot over et par leggings eller noget..

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.