mandag den 9. juli 2012

Støj for Filcolana, Matematik bådudskæring og raglan


Nu er jeg ved at nå til det spændende punkt, hvor jeg skal sætte ærmerne til trøjen, og tage ind til bådudskæring. Blusens grundform er en Raglan, så det jeg skal regne på, er hvor indtagningerne skal være, og hvor mange. Og efter at have forhørt mig hos O'Rachel, så ved jeg at indtagningerne skal rykkes længere ud på ærmet. Normalt sætter man ærmet til, og har indtagningerne der... Jeg har "sjusset" mig til at jeg vil rykke mine indtagninger 1/3 ind på ærmet. Og med Elizabeth Zimmermanns Guide til Yoke patterns (raglan indtagninger på en bluse strikket rundt)... så er jeg vist i gode hænder.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er svært at overskue det du laver. Jeg strikker bare efter hvad der står i opskriften.
  Så må nok indrømme, at jeg er imponeret over al den matematik og regning der skal til for at få det til at passe.
  Selve mønster og bådudskæringen ser rigtig lovende ud.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det ser super spændende ud. Hvornår kan man få fingre i opskriften?

  SvarSlet
 3. Interessant! Gleder meg til å se hva du kommer frem til. Båtutskjæring på raglan har jeg ingen erfaring med, men ellers er det rett gøy å gjøre utregninger mhp strikketøy synes jeg. Kos deg med matematikken :-)

  SvarSlet
 4. Spændende om du får det til at virke

  SvarSlet
 5. Matematikke holder, og der strikkes... Tror den er klar til download i september, der skal lige en ekstern læser på opskriften, den skal gennemregnes igen osv. Garnbutikkerne får den at se på messen i August, I ser den her :-)

  SvarSlet
 6. Det er spændende at følge en opskrifts tilblivelse. Ofte glemmer man- eller kender ikke til - det store arbejde det er, at lave en velfungerende opskrift. Tak skal du have, fordi du deler det med os andre.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.